Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Eurocup : ... "Εμφύλιος" σήμερα στις 7μμ στο… Ελληνικό . Σε απευθείας μετάδοση από την Μακεδονία TV.

Πηγή : www.basketblog.gr

Η αυλαία για τους ομίλους του Eurocup ανοίγει σήμερα με τις ελληνικές ομάδες να συμμετέχουν σε αυτούς. Το γήπεδο του Ελληνικού θα φιλοξενήσει τον πρώτο "εμφύλιο" καθώς ο Πανελλήνιος, που ξεπέρασε όλα τα εμπόδια στα προκριματικά, θα υποδεχθεί τον Άρη (19:00) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ο Ηλίας Ζούρος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιούριτσα Γκόλεματς, ο οποίος χθες το πρωί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει. "Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα την οποία γνωρίζουμε πολύ καλά. Ο Αρης συμμετέχει κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μία σημαντική απουσία, αυτή του Γκόλεματς, και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα", δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος.

Ο Τζούρο Όστοϊτς υποστήριξε: "Το παιχνίδι με τον Αρη είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς είναι πολύ καλή ομάδα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χάσαμε από τον Αρη, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις".


Το παιχνίδι του Πανελληνίου με τον Άρη θα μεταδοθεί στις 7μμ "ζωντανά" από την Μακεδονία TV, ενώ τα παιχνίδια Χίμκι - Χάβρη και Ρίγα - Ντιναμό θα μεταδοθούν επίσης ζωντανά από το Eurosport 2. Αναλυτικά :

Eurosport 2
18:00 Eurocup , Χίμκι - Χάβρη (Ζ)
20:15 Eurocup , Ρίγα - Ντιναμό (Ζ)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
19:00 Eurocup , Πανελλήνιος - Άρης (Ζ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: