Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Γιάννης Κυριάκογλου : "είμαι θετικός στο να μείνω ως το τέλος".


Για ... τρίτη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο ο Γιάννης Κυριάκογλου αναλαμβάνει σαν πρώτος προπονητής την ομάδα του Δειλινού. Η πρώτη φορά πέρυσι μετά την απομάκρυνση από την ανδρική ομάδα του Χρόνη Θεοδωρίδη, η δεύτερη λίγο πριν το τέλος του Πρωταθλήματος Κρήτης (αντικατέστησε τον Μιχάλη Δασκαλάκη) και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου και στην Γ' Εθνική και η τρίτη τώρα μετά την απομάκρυνση του Σταύρου Μυκονιάτη.
Ο νέος Head Coach της ομάδας δήλωσε χθες στην εφημερίδα "Πατρίς" για την άρνηση του το καλοκαίρι στην διοίκηση του συλλόγου να οδηγήσει αυτός την ομάδα στην κατηγορία ότι "βασικά δεν ήξερα πως λειτουργεί μια ομάδα στην Γ' Εθνική. Επίσης είχα διαπιστώσει στατιστικά, ότι ομάδα που ανεβαίνει έχοντας τον ίδιο προπονητή από το τοπικό πέφτει. Δεν υπήρχαν γνωριμίες με παίκτες, ενώ υπήρχε και απειρία. Τώρα λίγο - πολύ ξέρω κάποια πράγματα".
Στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες τόνισε ότι "έχω εμπιστοσύνη σε όλους σας και ενωμένοι θα διεκδικήσουμε την παραμονή μας. Θα πρέπει στον αγωνιστικό χώρο όλοι να βγάλουν τον καλό τους ευ ατό. Αυτό που δείχνουν στις προπονήσεις, έτσι ώστε να ανταμειφθεί ο κόπος τους".
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε ότι "τα επόμενα τρία ματς είναι καθοριστικά για μας. Παίζουμε εκτός με Ιωνικό Ν. Φιλ. την Κυριακή και ακολουθούν δύο εντός με Φιλαθλητικό και Κηφισιά. Θέλουμε δύο ή τρεις νίκες για να αλλάξει η ψυχολογία μας και να αυξηθούν οι πιθανότητες για παραμονή. Αν αυτό συμβεί μετά το πρόγραμμα μας γίνεται πιο βατό. Πάντως μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θέλουμε να έχουμε έξι νίκες". Για αν αλλάξει την φιλοσοφία του παιχνιδιού είπε ότι "θα δοθεί περισσότερο βάρος στην άμυνα και στην επίθεση να έχουμε περισσότερη κίνηση. Η βασική φιλοσοφία δεν αλλάζει".
Για τον Κουλουριώτη σημείωσε ότι "δίνεται άλλη μια ευκαιρία στον παίκτη. Από αυτόν εξαρτάται αν θα την αρπάξει. Αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα τον υπολογίζω την Κυριακή".
Τέλος για τον αν θα παραμείνει ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του Δειλινού τόνισε ότι "θα δείξει αν θα συνεχίσω ως το τέλος. Πρέπει να λυθεί ένα επαγγελματικό πρόβλημα μου για να μπορώ να μείνω. Είμαι πάντως θετικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: