Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Συνάντηση της διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου με παράγοντες του Μπάσκετ και του Βόλεϋ



Έγινε την Τετάρτη το βράδυ στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ συνάντηση της νέας διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου με παράγοντες από τον χώρο του Μπάσκετ και του Βόλεϋ στην Κρήτη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το κλειστό γήπεδο στο Λίντο και προτάθηκαν λύσεις για την επέκταση του, ώστε να δημιουργηθεί ένα κλειστό προπονητήριο, ώστε να αποσυμφορηθεί η χρήση του βασικού γηπέδου. Παρευρέθηκαν οι Μάξιμος Σενετάκης, Γιώργος Χαλαμπαλάκης, Νίκος Τιγκάκης, Γιάννης Αμαργιανιατάκης και Γιώργος Σενετάκης από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο και οι Γιάννης Μαυράκης (Ηράκλειο), Δημήτρης Περισυνάκης (Ηράκλειο), Ανδρέας Αναγνώστου (Δειλινό), Λεωνίδας Γρύλλος (ΓΕΗ), Θανάσης Τσόγκας (Ανδρογέας), Βασίλης Ελευθεριάδης (ΕΚΑΣΚ) και Σταύρος Λυριντζάκης (ΕΚΑΣΚ)

Στην συζήτηση πάντως ακούστηκαν ... ενδιαφέροντα πράγματα όπως ότι :

----- το κλειστό στην Βάση των Γουρνών έχει δοθεί σε ... ιδιώτη, που το διαχειρίζεται μόνος του !
----- ο δήμος Ηρακλείου θέλει να αποχαρακτηρίσει έκταση στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά που σύμφωνα με το σχέδιο πόλεως προορίζεται για αθλητικούς χώρους, με την αιτιολογία ότι η περιοχή καλύπτεται από τις εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή του Παγκρήτιου Σταδίου!
----- στο παρκέ του κλειστού γηπέδου στα ΤΕΙ παίζουν ... ποδόσφαιρο με ... σκαρπίνια !
----- τον Ιούνιο του 2009 τα ΤΕΙ έχουν ζητήσει το κλειστό στο Λίντο για την διοργάνωση (μαζί με τα δύο άλλα Πανεπιστημιακά γήπεδα) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πανεπιστημίων !
----- Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος δεν έγινε στο κλειστό στα ΤΕΙ γιατί δεν επετράπη η παρουσία Αστυνομικής δύναμης (έγινε τελικά στο Λίντο) !
----- Η "ζώνη προπόνησης" των σωματείων στις Πατέλλες έχει περιοριστεί 6μμ - 8μμ και αν κάποιο σωματείο θέλει να κλείσει "ώρα εκτός ζώνης" πρέπει να την πληρώσει σαν ... ιδιώτης !
----- παράγοντας σωματείου ακόμα περιμένει τα έγραφα που ζήτησε (αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου κλπ) από το κλειστό στις Αρχάνες, όταν του έφεραν τον ... λογαριασμό για τις ώρες που το χρησιμοποίησε η ομάδα του !

Δεν υπάρχουν σχόλια: