Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΟΚ : Ήρθαν όλα ... τούμπα

Ο ... Γολγοθάς για τον πολύπαθο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι συνεχίζεται. Χθες το βράδυ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Δρόσος απομάκρυνε τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Μπουντούρη και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Μπαλογιάνη. Στις 5μμ σήμερα είχαμε νέες εξελίξεις και δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών του νέου σήριαλ.

Πηγή : www.basketblog.gr

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί παρελθόν από ΠΑΟΚ. Αμ δε. Στροφή 360 μοιρών έγινε κι από εκεί που Πεδουλάκης, Μπουντούρης και Μπαλογιάννης ήταν με… τα δύο πόδια στην πόρτα της εξόδου, λίγο πριν τις 17:00, βγήκαν από τα γραφεία του γηπέδου της Πυλαίας οι Μπουντούρης και Μπαλογιάννης και ο πρώτος μας πληροφόρησε ότι τα πράγματα παραμένουν στην ομάδα ως έχουν. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Αργύρης Πεδουλάκης αποχωρούσε από το γήπεδο λέγοντας ότι θα κοουτσάρει την ομάδα στον αγώνα με την Ολύμπια διότι είναι άσχημο να πάει εκεί "ακέφαλη" και πως τα όσα συμβαίνουν είναι δυσάρεστα.Στη συνέχεια και λίγο πριν μιλήσει ο Νίκος Μπουντούρης, μοιράστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου μία γραπτή ανακοίνωση από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ η οποία ανάφερε: "Κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνάντησής μου με τον προπονητή της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Μπουντούρη συζητήσαμε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ και αναζητήσαμε τρόπους αντιμετώπισης πάντα για το καλό του ΠΑΟΚ.

Μετά από πολύωρη συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας υπήρχαν και διαφωνίες, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για μία οικογένεια όπως είναι ο ΠΑΟΚ, συμφωνήθηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να μπει η ομάδα στο σωστό δρόμο και να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε από την αρχή ο καθένας από τη θέση του κι εγώ προσωπικά στηρίζω την προσπάθεια των συνεργατών μου και των παικτών. Περιμένω δε ότι και ο κόσμος του ΠΑΟΚ που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας θα συνεχίσει να είναι το μεγαλύτερό μας στήριγμα". Το λόγο έπειτα πήρε ο τεχνικός διευθυντής του "δικέφαλου" που είπε χαρακτηριστικά: "Από χθες είχαμε συζητήσεις εγώ ο πρόεδρος κι ο προπονητής για το καλό της ομάδας. Το αποτέλεσμα είναι πως πάρθηκε η απόφαση να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι και το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Η στήριξη είναι πολύ σημαντική για μία ομάδα που θέλει να πετύχει τους στόχους της. Μετά και τη δήλωση του προέδρου το τοπίο είναι πλέον ξεκάθαρο. Μόνο με στήριξη η ομάδα μπορεί να πάει μπροστά. Οι ανησυχίες του προέδρου είναι οι ίδιες με αυτές που έχουμε κι εμείς οι υπόλοιποι. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα μπορεί να μην είναι καλά όμως δεν χρειάζεται πανικός στις αποφάσεις μας. Πρέπει να φανούμε ψύχραιμοι. Αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα προκειμένου να προστατευτεί η ομάδα".

Μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα εξελίξεων, εμείς απλά θα σας υπενθυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας το οποίο ίσως να πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Σε αυτό θα μείνει πιθανότατα εκτός 12αδας ο Κένι Γκρέγκορι που δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: