Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Τέρμα στους ...πολίτες Β΄Κατηγορίας


Με ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών καλωσορίζει τα πρώτα μέλη του που αγωνίζονται στην Β' Εθνική. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω :


Μια ημέρα εξαιρετικής σημασίας για το μέλλον του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ήταν η χθεσινή. Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και συναντήθηκε με τους παίκτες της Β΄ Εθνικής (που αγωνίζονται στη Βόρεια Ελλάδα), τους οποίους και καλωσόρισε στην οικογένεια του Συνδέσμου. Από χθες ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για όλους εμάς καθώς για πρώτη φορά καλαθοσφαιριστές της συγκεκριμένης κατηγορίας γίνονται μέλη του ΠΣΑΚ. Πλέον, τα πάντα αλλάζουν και η Β΄ Εθνική περνά σε άλλο επίπεδο. Οι αθλητές της θα έχουν φωνή, πυγμή και νομική κάλυψη στη δύσκολη πορεία τους, ενώ κανείς δεν θα δρα με τόση ευκολία ανεξέλεγκτα.


Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση ανάμεσα στους παίκτες των υπόλοιπων ομάδων και στον γενικό διευθυντή μας Κώστα Αλεξανδρίδη ώστε να ενταχθούν και αυτοί με τη σειρά τους στον Σύνδεσμο. Το μήνυμα από εδώ και στο εξής είναι σαφές προς πάσα κατεύθυνση. Ο ΠΣΑΚ γιγαντώνεται, ο ΠΣΑΚ θα είναι εδώ για κάθε αθλητή που αντιμετωπίζεται σαν …πολίτης B΄ κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: