Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Νέα ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ για τις αναβολές αγώνων


Σε ... νέα ανακοίνωση προχώρησε η ΕΚΑΣΚ στο επίσημο site της (www.ekask.com) σχετικά με τις αναβολές αγώνων, οι αιτήσεις των οποίων όπως φαίνεται πέφτουν σαν ... βροχή. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω :

"Σε συνέχεια της από 20.10.08/Αρ. πρωτ:463 επιστολής μας , που αφορά τις αλλαγές – αναβολές αγώνων, και επειδή παρατηρήθηκε σε μια μόλις εβδομάδα εφαρμογής της παραπάνω εγκύκλιου της Ένωσης να ζητούνται αλλαγές- αναβολές άνευ λόγου και αιτίας, με αποτέλεσμα να απειλείται η ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, σας γνωστοποιούμε ότι :
Α)Θα πραγματοποιούνται αναβολές – αλλαγές αγώνων μόνο όταν το αίτημα είναι κοινό και από τα δύο εμπλεκόμενα σωματεία και έχει καθοριστεί η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα μία τουλάχιστον εβδομάδα νωρίτερα.
Β)Τα σωματεία θα πρέπει να αναφέρουν το λόγο που ζητούν ή συναινούν στην αλλαγή – αναβολή και το αίτημα τους θα αξιολογείται αναλόγως της σοβαρότητας από την Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ, προκειμένου η ροή των πρωταθλημάτων να εξελιχθεί ομαλά και μέσα στα επιθυμητά χρονικά όρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: