Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Τα... Προεδρικά βραβεία της εβδομάδας.


*** 1 *** Βραβείο (για δεύτερη φορά) στον πρόεδρο του Δειλινού Ανδρέα Αναγνώστου γιατί προτιμάει να εκτελεί χρέη ... εφόρου στις ομάδες mini του συλλόγου του (και να ... κουβαλάει τις στολές και τα νερά των μικρών παιδιών) από να το να το ... παίζει ο μεγαλο - πρόεδρος μιας ομάδας Γ' Εθνικής.

*** 2 *** Βραβείο στο Μανόλη Σηφομιχελάκη γιατί εκτός του ότι η Μικτή ομάδα του νομού Ηρακλείου "σκίζει", την Κυριακή έκανε ρεκόρ "προπονητικής ταχύτητας και αντοχής" κοουτσάροντας από τις 10πμ έως τις 2μμ τρεις διαφορετικές ομάδες του "Ηράκλειο" και μάλιστα με τον τελευταίο αγώνα να διεξάγεται στο Ρέθυμνο.

*** 3 *** Βραβείο στα προπονητικά δίδυμα Δέδα - Γωνιωτάκη και Δημητριάδη - Ράλλη γιατί οδηγούν προς την κορυφή τις ομάδες τους (ΟΦΗ και Ηράκλειο) και γιατί έχουν μεταξύ τους άψογη συνεργασία.

*** 4 *** Βραβείο στον Μιχάλη Μαχαιριανάκη που βγήκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης με πολύ ψηλό ποσοστό (82%), παρά τις "επιθέσεις" που δέχτηκε.

*** 5 *** Βραβείο στον Τάκη Βασιλειάδη και την επιτροπή μπάσκετ του Εργοτέλη, γιατί βρίσκονται πολύ κοντά σε όλες τις "μικρές ομάδες" του συλλόγου και τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται.

*** 6 *** Βραβείο στους υπεύθυνους της ομάδας των Παμπάιδων Α του Εργοτέλη για το "πακέτο φιλοξενίας" (τοστ, αναψυκτικό, νερό και ένα ... κίτρινο τριαντάφυλο) που προσφέρουν σε όλα τα παιδιά της ομάδας που υποδέχονται στο γήπεδο τους.

*** 7 *** Βραβείο στον Πρόδρομο Τσεκιρτζόγλου γιατί εκτός του ότι είναι ο μόνος παίκτης από το Ηράκλειο που αγωνίζεται σε ομάδα Β' Εθνικής, όταν του δίνει χρόνο συμμετοχής ο προπονητής του, όπως στον αγώνα του ΟΦΗ με την Χαλκίδα, τον βγάζει ... ασπροπρόσωπο.

*** 8 *** Βραβείο στα κορίτσια του Εργοτέλη για το 3*3 που πέτυχαν το Σαββατοκύριακο (Παγκορασίδες Α, Κορασίδες και Νεάνιδες).

*** 9 *** Βραβείο στους υπεύθυνους του ΔΑΟΗ γιατί σε όλους τους αγώνες που διοργανώνουν υπάρχει (μέσα στον αγωνιστικό χώρο) παρουσιά γιατρού.

*** 10 *** Βραβείο στον κορυφαίο παράγοντα ομάδας της Κρήτης που ... κουότσαρε ... λόγω εκτάκτου ανάγκης την Κυριακή την ομάδα των Παμπάιδων του συλλόγου του σε εκτός έδρας παιχνίδι.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Προσυπογράφω το βραβείο στον ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.