Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Ο Νίκος Τούλης στον Athletic Radio 104.2 FM


Νίκος Τούλης (21-4-09) - προπονητής : Συνέντευξη στο Athletic Radio 104.2 FM @ Yahoo! Video

Πολλά και ενδιαφέροντα τα όσα ανέφερε ο Νίκος Τούλης στον Athletic Radio 104.2fm και την εκπομπή το “Μπάσκετ στην Κρήτη”. Αναφέρομε μερικά χαρακτηριστικά σημεία :

..... Επί της προεδρίας του Μανόλη Παπακαλιάτη στο “Ηράκλειοτα χρήματα που μαζευόταν από τις ακαδημίες πήγαιναν αποκλειστικά και μόνο στις υποδομές του συλλόγου και πουθενά αλλού. Και μιλάμε για πάνω από 900 παιδιά !!!

….. Οι δύο μεγαλύτερες επιτυχίες του, η τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 1984 με την ΓΕΗ (πίσω από Πανιώνιο και Άρη) και η άνοδος στην Α1 ανδρών το 1995 του "Ηράκλεο", έγιναν η μεν πρώτη με έφορο τον Μιχάλη Δασκαλάκη και η δεύτερη με πρόεδρο τον Μανόλη Παπακαλιάτη, δύο ανθρώπους δηλαδή που έχουν αφήσει εποχή στο Κρητικό Μπάσκετ. Για άλλη μια φορά λοιπόν αποδείχθηκε περίτρανα ότι τίποτα στον αθλητισμό δεν είναι τυχαίο.

….. Η προπόνηση στην ΓΕΗ γινόταν πολλές φορές (στο Στάδιο Ελευθερίας) με τα φώτα του αυτοκινήτου του Μιχάλη Δασκαλάκη !!!

….. Σε ένα προπονητή πρέπει να δοθεί χρόνος για να δείξει την δουλειά του. Ο ίδιος έμεινε 8 χρόνια στην ΓΕΗ και 8 χρόνια στο “Ηράκλειο” !!!

….. Ο Παναγιώτης Αρβανίτης είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει βγάλει η Κρήτη την τελευταία 5ετία ειδικά στο σουτ και η συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης από το “Ηράκλειο” ήταν τεράστια.

….. Η πρωτοβουλία των ανθρώπων της Μικτής Κρήτης των Αγοριών να προετοιμάσουν στην Χερσόνησο την ομάδα ενόψει του Final Six στην Ιεράπετρα είναι πρωτόγνωρη για την Κρήτη και άξια συγχαρητηρίων σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της.

….. Στις Ακαδημίες και στις Υποδομές των συλλόγων πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα και να γίνεται σωστός προγραμματισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: