Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Σχόλια και Καρφώματα ... Προεδρικά.

Τον ξέρουν και οι … πέτρες

Ο Μιχάλης Κανάκης επανέρχεται στην ενεργό δράση ! Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολύ έμπειρος και αγαπητός σε όλη την Ελλάδα προπονητής (στην φωτογραφία με τον προπονητή της Εθνικής Παμπαίδων Νίκο Τούφα και τον γραμματέα του Συνδέσμου Προπονητών Ελλάδος Θοδωρή Μπολάτογλου) συζητά με επαρχιακή ομάδα, που έχει σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ της Κρήτης τα επόμενα χρόνια, γα να αναλάβει την ανασυγκρότηση της ! Είναι σίγουρο ότι ο αγαπητός φίλος Μιχάλης, για τον οποίο στην Καλαμάτα διαπιστώσαμε ότι τον ξέρουν και οι … πέτρες, έχει ακόμα να προσφέρει πάρα πολλά στον χώρο.

Στόχος μας τα μικρά παιδιά !

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Μικτής Κρήτης Αγοριών της ΕΚΑΣΚ στην Χερσόνησο και σίγουρα τα 16 παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή κέρδισαν πολλά τις 4 μέρες που βρέθηκαν εκεί. Μια πρωτόγνωρη κίνηση που εντυπωσίασε ακόμα και προπονητές που έχουν προετοιμάσει ομάδες και ομάδες, όπως ο Νίκος Τούλης και ο Μιχάλης Δασκαλάκης. Ο περιφερειακός προπονητής Κρήτης Νίκος Σειραγάκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων δήλωσε ότι “η προσπάθεια των αθλητών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ήταν εξαιρετική και τα αποτελέσματα της θα εμφανιστούν μέσα στο γήπεδο. Είναι χρήσιμο λόγω των ιδιαιτεροτήτων του νησιού να μπορούσε μια τέτοια κίνηση να θεσμοθετηθεί σε ετήσια βάση . Πάμε στο Final Six γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μας, θέλοντας να δείξουμε ότι έχουμε κάνει βήματα μπροστά, επιδιώκοντας να συγκριθούμε με τους καλυτέρους και να δούμε τις αδυναμίες μας. Θέλουμε ακόμα να δώσουμε την ευκαιρία σε όποιους αθλητές μας έχουν το ταλέντο και τον ψυχισμό να προσπαθήσουν για το επόμενο σκαλοπάτι αλλά και να δείξουμε στον κόσμο και κυρίως τα μικρά παιδιά που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες ότι αξίζει να ασχοληθούν ή να βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια του Κρητικού μπάσκετ να ανέβει ψηλότερα”.

Πρώτη μπουκιά και κόκαλο !

Μετά το τέλος της προετοιμασίας ο Νίκος Σειραγάκης μαζί με τον Μανόλη Σηφομιχελάκη ανακοίνωσαν στα παιδιά την δωδεκάδα που θα αποτελέσει την αποστολή της ΕΚΑΣΚ στην Ιεράπετρα και θα αναχωρήσει την Πέμπτη στις 3:30μμ από το Λίντο, ενώ στις 6:30μμ θα γίνει και προπόνηση στο κλειστό της πόλης. Πάντως η ομάδας της Κρήτης κλειρώθηκε να πάιξει τα δύο πρώτα της παιχνίδια με τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης : Παρασκευή 10πμ με την Ανατολική Αττική (ΕΣΚΑΝΑ ) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 5:30μμ με την Αττική (ΕΣΚΑ) !!!

Η ψυχή της ομάδας

Πολύ δουλειά πάντως (ειδικά την τελευταία ημέρα) είχε στην Χερσόνησο ο μασέρ της ομάδας ο αγαπητός σε όλους Νίκος. Με 3ωρες καθημερινές διπλές προπονήσεις η παρουσία του Νίκου ήταν απαραίτητη και η βοήθεια που προσέφερε στα παιδιά μεγάλη !



Οι … χαζομπαμπάδες !

Μανόλης Δημητριάδης, Αντώνης Παπουτσάκης και Μανόλης Σηφομεχάκης είναι κλασικά δείγματα … χαζομπαμπάδων. Τους 3 αγαπητούς φίλους τους βλέπομε συχνά στα γήπεδα με τα καμάρια τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια: