Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Β' Εθνική : κρίσιμα παιχνίδια !

πηγή : www.basketblog.gr
Η αγωνιστική δραστηριότητα (26ης) αρχίζει και πάλι την Κυριακή με τον Αρκαδικό να χρειάζεται τη νίκη αν θέλει να ελπίζει στην άνοδο απέναντι στο μαχητικό Λαύριο, το οποίο αν κάνει το διπλό μπαίνει και αυτό στο κυνήγι της Α2. Ο Αμύντας ταξιδεύει στην Καλαμαριά για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα αποσκοπώντας να διατηρήσει τη… μοναξιά του στην κορυφή της βαθμολογίας. Την πανίσχυρη έδρα τους (10 σερί νίκες) θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Ίκαροι Σερρών και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Πιερικό Αρχέλαο. Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη έχει να ηττηθεί στην έδρα της από τις 2 Νοεμβρίου όταν και έχασε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Αίαντα Ευόσμου με τον Ίκαρο Καλλιθέας, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να παραμείνουν στην προνομιούχο τριάδα της βαθμολογίας. Τέλος για την παραμονή τους στην κατηγορία θα παλέψουν η Αναγέννηση Φλόγα που πηγαίνει στην Κομοτηνή και η Γουμένισσα που υποδέχεται τον Δούκα.

Ο ΟΦΗ, που κυνηγάει μέχρι την τελευταία στιγμή την άνοδο στην Α2, αγωνίζεται την Κυριακή (5μμ) στην Αθηνά με αντίπαλο τον Σπορτιγκ και όπως τονίζει ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βοβορας "είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο Σπόρτιγκ παλεύει όλα τα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι η εξέλιξη του αγώνα θα κριθεί από τη δική μας παρουσία. Πιστεύω ότι η άμυνα μας θα είναι το κλειδί στην αναμέτρηση αυτή". Αγωνιστικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει στα διάθεση του, όλους τους αθλητές.

Αναλυτικά η αγωνιστική:
Κομοτηνής (17:00) Κομοτηνή - Αναγέννηση/Φλόγα
Τρίπολης (17:00) Αρκαδικός - Λαύριο
Καλαμαριάς (17:00) Απόλλων Καλ. - Αμύντας
Γουμένισσας (17:00) Γουμένισσα - Δούκας
Ν. Σμύρνης (16:00) Π. Φάληρο - Χαλκίδα
Σπόρτιγκ (17:00) Σπόρτιγκ - ΟΦΗ
ΔΑΚ Ευόσμου (17:00) Αίας Ευ. - Ίκαρος Καλ.
ΔΑΚ Σερρών (17:00) Ίκαροι Σερ. - Πιερικός Αρχέλαος

Bαθμολογία (σε 25 αγων.): Αμύντας 44, Ίκαροι Σερ. 43, Ίκαρος Καλ. 43, Αρκαδικός 43, Λαύριο 42, ΟΦΗ 41, Κομοτηνή 38, Δούκας 39, Αίας Ευόσμου 37, Απόλλων Καλ. 37, Πιερικός/Αρχέλαος 36, Αναγέννηση/Φλόγα 36, Γουμένισσα 34, Σπόρτιγκ 31, Χαλκίδα 30, Π. Φάληρο 25.

Δεν υπάρχουν σχόλια: