Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Γ' Εθνική : στην τελική ευθεία !

πηγή : www.basketblog.gr

Μία νίκη θέλει ακόμα ο Πανελευσινιακός, προκειμένου να μπορέσει να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο Νότου. Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής την Προοδευτική εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο...
Όπως και να έχει οι παίκτες της ομάδας της Ελευσίνας είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν και να μπορέσουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Από την πλευρά της Η ομάδα της Ιεράπετρας θα κάνει τα πάντα στο ματς κόντρα στον Ιπποκράτη προκειμένου να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα του Πανελευσινιακού ή τουλάχιστον να κατακτήσει τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα, δύσκολο έργο αναμένεται να έχει η ομάδα της Λιβαδειάς που αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Νικαίας εντός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να συνεχίζουν να ελπίζουν σε παραμονή. Σπουδαίο ματς αναμένεται να είναι αυτό ανάμεσα στη Κηφισιά και το Ψυχικό, ενώ ο Μίλωνας υποδέχεται τον ΠΑΟ Δειλινών, έχοντας τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των δύο βαθμών, λόγω έδρας. Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Ν. Φιλ. με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ τέλος, ο Ζωγράφου αντιμετωπίζει τον Φιλαθλητικό σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο Νότου: Λιβαδειά - Ιωνικός Νίκαιας, Κηφισιά - Ψυχικό, Μίλωνας - ΠΑΟ Δειλινών, Ζωγράφου - Φιλαθλητικός, Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Ιωνικός Ν.Φ., Ιπποκράτης - Ιεράπετρα, Προοδευτική - Πανελευσινιακός.

Βαθμολογία (σε 24 αγώνες): Πανελευσινιακός 44, Ιεράπετρα 43, Λιβαδειά 41, Κρόνος Αγ. Δημητρίου 39, Ψυχικό 39, Κηφισιά 39, Μίλωνας 36, Προοδευτική 35, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας 35, Ιωνικός Ν. 34, ΠΑΟ Δειλινών 32, Ιπποκράτης 30, Ζωγράφου 29, Φιλαθλητικός 28.

Δεν υπάρχουν σχόλια: