Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

Γιάννης Κουτραφούρης : μόνιμος θεσμός το Final Six στην Ιεράπετρα ! Νίκος Κοϊνάς : μπορούμε να το αναλάβουμε !Γιάννης Κουτραφούρης - πρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης ΕΟΚΝίκος Κοϊνάς - πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιάννης Κουτραφούρης εξέφρασε στην εκπομπή “Το Μπάσκετ στην Κρήτη” στον Athletic Radio 104.2 fm την βούληση της ομοσπονδίας ("είναι δεδομένο και υποχρέωση μας" τόνισε χαρακτηριστικά) να καθιερώσει την μόνιμη (σε ετήσια βάση) διεξαγωγή του Final Six των Ενώσεων των Αγοριών στην Ιεράπετρα.

Επίσης ανέφερε ότι ο προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων Νίκος Τούφας αμέσως μετά το τέλος της διοργάνωσης θα επιλέξει τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο κλιμάκιο της Νότιας Ελλάδας της Εθνικής στην Σπάρτη από 8 έως 10 Μαΐου.

Στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράπετρας Νίκος Κοϊνάς δήλωσε ότι η Ιεράπετρα και ο Δήμος της πόλης θέλει να αγκαλιάσει αυτόν τον θεσμό και εξέφρασε την καταρχήν θετική υποδοχή αυτής της πρότασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: