Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Γ' Εθνική : το ενδιαφέρον στην ουρά !

πηγή : www.basketblog.gr

Ο τίτλος έχει ήδη κριθεί στον 2ο όμιλο Νότου, καθώς ο Πανελευσινιακός έχει κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση και σήμερα (19:00) κάνει φιέστα. Το ενδιαφέρον πλέον μεταφέρεται την Κυριακή στην ουρά εκεί όπου Ιωνικός Νικαίας, Ιωνικός Ν. Φιλ. και Προοδευτική παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Το συγκρότημα του Νίκου Οικονόμου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ιπποκράτη Κω σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, ενώ δεν αποκλείεται οι φιλοξενούμενοι να μην κατέβουν καν στο συγκεκριμένο ματς. Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει ο Ιωνικός Νικαίας που υποδέχεται τον Μίλωνα, ενώ η Προοδευτική αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στην Ιεράπετρα με τους γηπεδούχους να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης. Από κει και πέρα, το Ψυχικό αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στην Λιβαδειά, ενώ ο ΠΑΟ Δειλινών υποδέχεται το Ζωγράφου. Και τα δύο παιχνίδια πάντως είναι ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τέλος, ο Φιλαθλητικός αντιμετωπίζει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με την ομάδα του Νίκου Χρυσόγελου να θέλει να κλίσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο Νότου: Ψυχικό – Λιβαδειά, Πανελευσινιακός – Κηφισιά (σήμερα, 19:00), Ιωνικός Νίκαιας – Μίλωνας, ΠΑΟ Δειλινών – Ζωγράφου (4μμ), Φιλαθλητικός – Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας – Ιπποκράτης Κω, Ιεράπετρα – Προοδευτική (4μμ).

Βαθμολογία (σε 25 αγώνες): Πανελευσινιακός 45, Ιεράπετρα 44, Λιβαδειά 42, Κηφισιά 41, Κρόνος Αγ. Δημητρίου 40, Ψυχικό 40, Μίλωνας 38, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας 37, Προοδευτική 37, Ιωνικός Ν. 36, ΠΑΟ Δειλινών 33, Ιπποκράτης 32, Ζωγράφου 31, Φιλαθλητικός 29.

Δεν υπάρχουν σχόλια: