Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Σχόλια και Καρφώματα ... Προεδρικά.


Το αδιαχώρητο

Το Σάββατο στις 6μμ στην Αλικαρνασσό θα γίνει το δεύτερο παιχνίδι της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης ανάμεσα στον Εργοτέλη και το Ηράκλειο και σύμφωνα με όλα τα δεδομένα αναμένεται να έχουμε … sold out και το γήπεδο να γεμίσει ασφυκτικά !

Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο

Ο Μανόλης Δημητριάδης μετά το 0-1 του Λίντο μας δήλωσε ότι “παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο και αυτό μπορεί να μας κάνει καλό. Θέλω να δω στον αγώνα να γυαλίζει το μάτι των παικτών μου”. Οι παίκτες του Ηράκλειο ανέλυσαν μαζί με τον Μανόλη Δημητριάδη το βίντεο του πρώτου αγώνα την Πέμπτη για περίπου 2 ώρες και δηλώνουν έτοιμοι για την ισοφάριση του σκορ ! Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα εμφανιστεί στον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου πλήρης.

Με την ίδια συνταγή

Από την μεριά του Εργοτέλη ο Σπύρος Καρλάφτης μας δήλωσε ότι “η ομάδα θα παίξει με την ίδια συνταγή, με πάθος και δύναμη και θα διεκδικήσουμε με μεγάλη σοβαρότητα την νίκη ”. Εκτός των γνωστών απουσιών, του Ηλία Λεκάκου και του Ανδρέα Παναγιωτάκη, ο Σπύρος Καρλάφτης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα με το ρόστερ της ομάδας.

Για μας είναι ένας τελικός

Ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν για την άνοδο στην Α2 κατηγορία δίνει την Κυριακή ο ΟΦΗ, που αγωνίζεται εκτός έδρας με τους Ίκαρους Σερρων. Για την κρητική ομάδα η νίκη είναι μονόδρομος για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του τόνισε ότι "για μας είναι ένας τελικός. Πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Θα παίξουμε σε μια δύσκολη εδρα, αλλα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο. Η ομάδα μας έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση, αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στην ατομική άμυνα". Στα αγωνιστικά και ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου θα είναι στη διάθεση της ομάδας για το παιχνίδι.



40’ από την Α1

Απομένουν μόλις τέσσερα δεκάλεπτα για την ιστορική στιγμή της ανόδου του ΟΑ Χανίων στην Α1 κατηγορία Γυναικών. Ο αγώνας της Κυριακής με το Μοσχάτο έχει ένα "χρυσό" σημείο, τους 2 βαθμούς της νίκης. Σε περίπτωση που αυτό επιτευχθεί, η φιέστα της ανόδου μόλις ξεκινάει, για να ολοκληρωθεί στις 26 Απριλίου στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη Θήβας, όπου και θα κορυφωθεί με εκδηλώσεις τόσο στο γήπεδο όσο και το βράδυ στην "Πολιτεία". Περιμένουμε των κόσμο των Χανίων να πανηγυρίσουν μαζί μας, αυτή τη μοναδική στιγμή.


Το αδιαχώρητο (β) - 72.000 θεατές !

Το φετινό Final Four του κολεγιακού πρωταθλήματος (NCAA) έχει ξεκάθαρο φαβορί (Νορθ Καρολάινα), μία ομάδα που δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης (Κονέκτικατ), οικοδεσπότη (Μίσιγκαν Στέιτ) και την... παραδοσιακή σταχτοπούτα (Βιλανόβα). Πάνω απ’ όλα, όμως, θα έχει και το μεγαλύτερο κοινό που έχει παρακολουθήσει ποτέ έναν αγώνα μπάσκετ, καθώς το αχανές Ford Field των 72.000 θεατών θα είναι κατάμεστο τόσο το Σάββατο (ημέρα των ημιτελικών), όσο και τη Δευτέρα (ημέρα του τελικού).


Δεν υπάρχουν σχόλια: