Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Σχόλια και Καρφώματα ... Προεδρικά.

Είμαστε που είμαστε λίγοι …

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ πολύ σωστά είχε ορίσει στα Play Offs του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτη το παιχνίδι Εργοτέλης – Κύδων να γίνει στις 6μμ στην Αλικαρνασσό και το παιχνίδι Ανδρογέας – Ηρόδοτος στις 8μμ στο Λίντο. Έτσι οι φίλοι του μπάσκετ στο Ηράκλειο θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν και τα δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια. Πριν λίγο άλλαξε το παιχνίδι στο Λίντο και θα γίνει στις 7μμ (όπως και όλα τα παιχνίδια στο κλειστό πήγαν 1 ώρα νωρίτερα), με αποτέλεσμα να υπάρχει χρονική κάλυψη των αγώνων. Η αλλαγή έγινε για λόγους που δεν αφορούν την ΕΚΑΣΚ (λόγω φόρτου εργασίας του γηπέδου), αλλά νομίζουμε ότι είμαστε που είμαστε λίγοι αυτοί που παρακολουθούμε το τοπικό πρωτάθλημα, το να μοιραζόμαστε κιόλας μόνο καλό δεν κάνει στο άθλημα

Η πίτα του Δειλινού

***** Εν μέσω προβληματισμού και λίγο πριν τα κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στο Λίντο με τον Πανελευσινιακό, κόβει το Σάββατο το βράδυ στις 8μμ την πίτα του το Δειλινό στο Bazzio, όπου θα βραβεύσει και τους αριστούχους μαθητές του συλλόγου (… αχ ρε Paul όλοι έχουν βαλθεί να σου βάλουν γυαλιά μου φαίνεται !!!). Η ήττα από την Προοδευτική έχει επηρεάσει από ότι φαίνεται αρκετούς, αλλά δεν νομίζουμε ότι είναι ώρα να σκύψουμε το κεφάλι. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο και ο αντίπαλος έμπειρος και πολύ δυνατός, όμως η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες αρκεί να το πιστέψουν οι παίκτες και να είναι συγκεντρωμένοι και τα 40’. Και βέβαια να βοηθήσει και ο κόσμος του Ηρακλείου με την παρουσία του.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης

Αν θα έπρεπε με τρείς κουβέντες να περιγράφαμε τον πρόεδρο του Εργοτέλη Απόστολο Παπουτσάκη μετά την συνέντευξη που μας παραχώρησε, θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα άνθρωπο με ήθος και πολύ χαμηλών τόνων, που μπορεί να διαλέγει με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες του αλλά μετά τους εμπιστεύεται πλήρως και θέλει οι κινήσεις του να γίνονται προγραμματισμένες και να βασίζονται σε στέρεες βάσεις. Είμαστε σίγουροι ότι το μπάσκετ της Κρήτης θα κερδίσει πολλά από έναν αγνό άνθρωπο και εραστή γενικά του αθλητισμού.

Παραδείγματα προς μίμηση

Παράδειγμα προς μίμηση είναι στο Λαύριο. Έχουν εμπιστευτεί την ομάδα σε άνθρωπο που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στις ακαδημίες του Συλλόγου, πέρασε σαν παίκτης από όλα τα τμήματα και ολοκλήρωσε εκεί την καριέρα του. Στην συνέχεια ανέλαβε προπονητής στις ακαδημίες και σιγά – σιγά έφθασε να είναι προπονητής στην ανδρική ομάδα που βρίσκεται για 2ο χρόνο στην Β’ Εθνική. Γέννημα – θρέμμα λοιπόν του Λαυρίου ο Χρήστος Σερελής, ο οποίος ζει και στην πόλη αυτή. Σίγουρα δεν θα υπάρχει άλλος που να πονάει περισσότερο την φανέλα του συλλόγου. Ο προπονητής πάλι του Πανελευσινιακού Γιώργος Σκαραφίγκας μας τόνισε χθες στο ραδιόφωνο ότι όταν η ομάδα του έκανε 3 συνεχόμενες ήττες (9-11-09 με Ιωνικό Νικ. 77-67, 16-11-09 με Ψυχικό 74-86 και 23-11-08 με Λιβαδειά 75-54) η διοίκηση αντί να τον αμφισβητήσει στάθηκε δίπλα του και δίπλα στους παίκτες και έτσι ομάδα κατάφερε να ανκάμψει και να βρίσκεται σήμερα στην δεύτερη θέση της Γ’ Εθνικής μαζί με την Ιεράπετρα και πίσω από την Λιβαδειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: