Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ηράκλειο : Σοκ από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Αρβανίτη και του Μάριου Αρναουτάκη ! Στις 7 Μαρτίου οι ημιτελικοί των Ανδρών Κρήτης.


Σοκ στο "Ηράκλειο" από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Αρβανίτη και του Μάριου Αρναουτάκη. Το μόνο παρήγορο είναι ότι οι ημιτελικοί του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης θα ξεκινήσουν στις 7 Μαρτίου.

Με προβλήματα μπήκε στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης το "Ηράκλειο" αφού στο χθεσινό παιχνίδι στους Νέους Άνδρες με τον Κύδωνα τραυματίστηκε ο Μάριος Αρναουτάκης και εκφράζονται φόβοι για μηνίσκο (αύριο θα υπάρχει πλήρη εικόνα), ενώ το βασικό ατού της ομάδας ο Παναγιώτης Αρβανίτης κτύπησε (κάταγμα) στο χέρι που είχε ξανατραυματιστεί πριν λίγο καιρό και του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας.

Μετά τις εξελίξει αυτές, οι δύο παίκτες του "Ηράκλειο" δεν παίζουν σίγουρα στον ημιτελικό του Σαββάτου 21-2-09 με τον Ανδρογέα (το άλλο ζευγάρι Κύδων – Εργοτέλης) στο Κύπελλο Κρήτης, ενώ πολύ αμφίβολη θα είναι και η συμμετοχή τους στον τελικό το Σάββατο 28-2-09, αν βέβαια νικήσει η ομάδα των Μανόλη Δημητριάδη – Βασίλη Ράλλη τον Ανδρογέα. Βέβαια αυτό που ενδιαφέρει πολύ περισσότερο τους ανθρώπους του "Ηράκλειο" είναι αν οι δύο παίκτες θα είναι έτοιμοι στους ημιτελικούς του Πρωταθλήματος Ανδρών που ξεκινούν το Σάββατο 7 Μαρτίου με αντίπαλο και πάλι την ομάδα του Ανδρογέα (το άλλο ζευγάρι Χερρονάσιος – Εργοτέλης). Θυμίζουμε ότι στον μεγάλο τελικό προκρίνεται η ομάδα που θα κάνει 2 νίκες. Μετά τα δεδομένα αυτά είναι σίγουρο ότι αλλάζουν τα πλάνα του προπονητικού τιμ της ομάδας, που θα προσπαθήσει τουλάχιστο να κρατήσει τον Παναγιώτη Αρβανίτη σε καλή φυσική κατάσταση. Τέλος να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ανδρογέα για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Μανόλης Δημητριάδης θα απουσιάσει αφού για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: