Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ο Shaquille O'Neal και ο Kobe Bryant MVP του 2009 All-Star Game !


Ο Shaquille O'Neal και ο Kobe Bryant MVP του 2009 All-Star Game


NBA 2009 All-Star Celebrity Game Highlights (All Points)


πηγή : www.basketblog.gr

Το 58ο Ολ Σταρ Γκέιμ του ΝΒΑ έγινε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, θα μπορούσε κάλλιστα όμως να φιλοξενείται και στο… Χόλιγουντ της Καλιφόρνια! Γιατί; Αφενός διότι το κυριακάτικο ματς ήταν υπόθεση δύο πρώην συμπαικτών, στους Λέικερς, του Κόμπι Μπράιαντ και του Σακίλ Ο’ Νιλ, αφετέρου διότι η γενικότερη ατμόσφαιρα ήταν τόσο χαλαρή και διασκεδαστική, όσο και ενός χολιγουντιανού σόου. Ο "Σακ" και ο Κόμπι έπαιξαν στην ίδια ομάδα για πρώτη φορά μετά το περιπετειώδες… διαζύγιο του 2004, οδήγησαν τη Δύση σε μία άνετη νίκη επί της Ανατολής (146-119) και στο τέλος μοιράστηκαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη.

Τι καλύτερο φινάλε, σε ένα ματς που ξεκίνησε με τον Ο’ Νιλ να φοράει μία άσπρη μάσκα και να χορεύει με απολαυστικό τρόπο μαζί με τους Τζάμπαγουόκιζ, κατά την παρουσίαση των παικτών… "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί έξω. Πιθανότατα, είναι το τελευταίο μου παιχνίδι (σ.σ. Ολ Σταρ Γκέιμ). Είμαι χαρούμενος που με ψήφισαν οι προπονητές. Ο Κόμπι με έψαχνε στο γήπεδο, το ίδιο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου. Θυμήθηκα τα παλιά. Στιγμές που μου λείπουν" τόνισε ο Ο’ Νιλ, το πρόσωπο της βραδιάς στο US Airways Center.

"Είχε πλάκα, αλλά δεν θα πάμε αργότερα στα αποδυτήρια να παρακολουθήσουμε το Steel Magnolias (σ.σ. κομεντί του 1989) ή κάτι τέτοιο. Δεν θα κλάψουμε κιόλας. Περάσαμε καλά, αυτό ήταν" τόνισε από τη μεριά του ο Μπράιαντ, που πέρασε παράλληλα στην 7η θέση των σκόρερς όλων των εποχών σε Ολ Σταρ Γκέιμ. Το καλύτερο σχόλιο, πάντως, για τον Σακ και τον Κόμπι το έκανε ο προπονητής της Ανατολής, ο Μάικ Μπράουν: "Ο συνδυασμός τους είναι φονικός. Εάν είχαν μείνει μαζί, δεν ξέρω και εγώ πόσα δαχτυλίδια θα είχαν τώρα στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών τους"!

ΔΥΣΗ (Τζάκσον): Μπράιαντ 27 (12/23σ., 4κλ.), Πολ 14 (7ρ., 14ασ.), Γιάο 2, Στάνταμαϊρ 19 (7/10σ.), Ντάνκαν 6, Ρόι 14 (7/8δ.), Πάρκερ 14, Μπίλαπς 5, Γκασόλ 14, Γουέστ 6, Νοβίτσκι 8, Ο’ Νιλ 17 (8/9δ.).
ΑΝΑΤΟΛΗ (Μπράουν): Γουέιντ 18, Άιβερσον 2, Χάουαρντ 13 (9ρ.), Τζέιμς 20, Γκαρνέτ 12 (2/2β., 5/5δ.), Τζόνσον, Λιούις 8, Πιρς 18, Αλεν 8, Χάρις 6, Γουίλιαμς 12, Γκρέιντζερ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: