Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Ο αγώνες των ομάδων της Κρήτης στις Εθνικές Κατηγορίες.

Ρέθυμνο - Ξάνθη
Νίκη και μόνο νίκη θέλει το Ρέθυμνο προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα, οι τρεις συνεχόμενες ήττες δεν άρεσαν σε κανέναν στον σύλλογο της Κρήτης και αυτός ήταν και ο λόγος για την αναζήτηση του προπονητή που δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα. Από την άλλη η Ξάνθη χρειάζεται το "δίποντο" για να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο το έργο της είναι δύσκολο.
Διαιτητές: Αργυρού - Ξενικάκης - Μανδρέκας.
Ώρα έναρξης: Σάββατο 5:30μμ.

Χαλκίδα - ΟΦΗ... Χωρίς τον Τσακιρίδη !
Την ανοδική του πορεία θέλει να συνεχίσει ο ΟΦΗ, απέναντι στην Χαλκίδα αυτή τη Κυριακή. Ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Δέδας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξη Τσακιρίδη, ο οποίος τιμωρήθηκε από το ΑΣΕΑΔ με τέσσερις αγωνιστικές. Η τιμωρία του 29άχρονου παίκτη προήλθε γιατί -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- διαπληκτίστηκε με παράγοντα στον αγώνα με το Λαύριο. Πάντως, η διοίκηση της ομάδας κατέθεσε έφεση, ζητώντας την μείωση της ποινής. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αναφορικά με την απουσία του Τσακιρίδη σχολίασε: "Πιστεύω ότι η ομάδα έχει την ποιότητα να καλύψει το κενό του Αλέξη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήδη δουλεύουμε πάνω σε αυτό και εκείνο που μας ενδιαφέρει -επί του παρόντος- είναι να κερδίσουμε το ματς και μετά βλέπουμε".
Διαιτητές: Αντερριώτης, Κανακάρης.
Ώρα έναρξης: Κυριακή 5μμ.

Ιωνικός Νικαίας - Ιεράπετρα
Με τον Ιωνικό Νικαίας που καίγεται για βαθμούς παίζει η πρωτοπόρος της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο του νότου της Γ’ Εθνικής (μαζί με τον Πανελευσινιακό) Ιεράπετρα εκτός έδρας την Κυριακή. Όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας Περικλής Ταυρόπουλος, η ομάδα από εδώ και πέρα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού με τουλάχιστο 6 νίκες σε 8 παιχνίδια αν θέλει να παραμείνει στην Γ’ Εθνική. Από την άλλη πλευρά η Ιεράπετρα θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή, ενώ στην περίπτωση αυτή το όφελος για την Κρήτη θα είναι διπλό, αφού ο Ιωνικός Νικαίας (25 βαθμοί) μαζί με το Δειλινό (24 βαθμοί) είναι από τις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Τσίγκας.
Ώρα έναρξης: Κυριακή 4μμ.

Δειλινό - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Παιχνίδι υψίστης βαθμολογικής σημασίας την Κυριακή στο Λίντο για το Δειλινό που υποδέχεται τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (26 βαθμούς). Το Δειλινό πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι αυτό αν θέλει να έχει ελπίδες παραμονής στην Γ’ Εθνική. Αν χάσει τότε μάλλον όλα έχουν τελειώσει για την ομάδα του Ηρακλείου και σίγουρα θα πρέπει οι φίλοι της ομάδας με την παρουσία τους στο γήπεδο να αποτελέσουν τον 6ο παίκτη για την ομάδα των Σάββα Κατσούνη – Γιάννη Κόκκινου.
Διαιτητές: Δημόπουλος, Δαρλαμήτσος.
Ώρα έναρξης: Κυριακή 12μ.

Φ.Ε.Α - ΟΑ Χανίων
Ντέρμπι κορυφής την Κυριακή στην Α2 Γυναικών ανάμεσα στις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην 1η θέση. Η ΦΕΑ υποδέχεται τον ΟΑ Χανίων σε ένα γήπεδο που όπως τόνισε ο προπονητής της ΦΕΑ Μάριος Δεσποτάκης αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο. Εάν η ομάδα της Φρόσως Δημητρουλάκη καταφέρει και κάνει το διπλό τότε σίγουρα η άνοδος στην Α1 Γυναικών αρχίζει να γίνεται πλέον πραγματικότητα.
Διαιτητές: Πρωτούλης, Τσάλλας.
Ώρα έναρξης: Κυριακή 12μ.

Αρκάδι - Πρωτέας Βούλας
Νίκη θέλει την Κυριακή στο Ρέθυμνο το Αρκάδι (22 βαθμοί) με τον Πρωτέα Βούλας (28 βαθμοί) αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην Α2 Γυναικών, κάτι το οποίο είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας του Κώστα Πλευράκη, δεδομένου μάλιστα ότι τις τελευταίες αγωνιστικές το Αρκάδι έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοση του.
Διαιτητές: Τρίγκα, Χουγιάζος.
Ώρα έναρξης: Κυριακή 12μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: