Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Σχετικά με την συνέντευξη του προέδρου του Ίκαρου Καλλιθέας στον Athletic Radio 104.2 fm


Από το επίσημο site του Ίκαρου Καλλιθέας μεταφέρουμε τα παρακάτω :


"O Ίκαρος Καλλιθέας θεωρεί αδελφό και φίλο σωματείο τους Ίκαρους Σερρών.

Η ατυχής λέξη «μειονότητα» που αναφέρθηκε στη συνέντευξη του απερχόμενου πρόεδρου Δημήτρη Αγγελόπουλου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι Ίκαροι είναι η μόνη ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα από τις συνολικά έξι που διεκδικούν στη παρούσα φάση την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Κάτι που αναπόδραστα οδηγεί στη μάχη των πέντε ομάδων της Νοτίου Ελλάδας (Αρκαδικός., Αμύντας, ΟΦΗ, Ίκαρος Λαύριο), εν’ αντιθέσει με το πιο χαλαρό έργο των Σερρών απέναντι στις ομάδες της Βορείου Ελλάδας που δεν έχουν ενδιαφέρον για την άνοδο.

Θεωρούμε τις Σέρρες μια από τις σοβαρότερες ομάδες της φετινής Β’ Εθνικής, ομάδα που αποτελεί παράδειγμα για τη πολύ κάνει δουλειά στις μικρές ηλικίες. Η εκτίμηση μας δεν είναι επιφανειακή η πρόσκαιρη, καθώς μετά την ήττα μας στις Σέρρες είχαμε τονίσει ότι οι Ίκαροι κοσμούν τη κατηγορία με τη παρουσία τους (http://www.ikarosbc.gr/?c=152&a=1369).

Από την άλλη πλευρά, συνεχίζουμε, να υποστηρίζουμε ότι αν δεν λυθούν τα πολύ σοβαρά προβλήματα της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, η Β’ Εθνική, όπως και οι υπόλοιπες κατηγορίες θα δυσλειτουργούν. Κανείς δυστυχώς δεν κινείται με γνώμονα τη λύση των χρόνιων προβλημάτων, αλλά και τη πρόταση ιδεών που θα βοηθήσουν το άθλημα. Όπως για παράδειγμα η δημιουργία δύο ομίλων στη Β’ Εθνική (Βορρά και Νότου), από τους οποίους οι δύο πρώτοι θα παίρνουν το εισιτήριο για την Α2 Εθνική κατηγορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: