Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Παίδων Κρήτης - Τελική φάση : Ηρόδοτος - Ηράκλειο 54-72. Αναβλήθηκε το παιχνίδι Κύδων - ΑΓΟΡ !


Παίδων Κρήτης : Ηρόδοτος - Ηράκλειο 54-72 (14-2-09) το τέλος

Γιακουμάκης, Γαστεράτος, Πασχαλίδη, Παπαδάκη και Γιαννακουδάκης.

O Μιχάλης Πετράκης στο πάγκο του "Ηράκλειο"

Ο Μανόλης Καρλάφτης στο πάγκο του Ηροδότου

Συνεχίστηκε η τελική φάση του Πρωταθλήματος Παίδων Κρήτης. Το Ηράκλειο παίζοντας πολύ καλά κέρδισε στην Αλικαρνασσό τον Ηρόδοτο με 54-73, ενώ το ντέρμπι στα Χανιά ανάμεσα στον ΚύδωναΑΓΟΡ δεν έγινε αφού λόγω των αγώνων της Άρσης Βαρών η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε σημαντικά και οι διαιτητές αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα.

Κύδων - ΑΓΟΡ ... αναβολή
Το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω καθυστέρησης έναρξης του αγώνα !

Ηρόδοτος - Ηράκλειο 54-72
Δεκάλεπτα : 11-17, 22-37, 37-58, 54-72
Ηρόδοτος (Μανόλης Καρλάφτης) :
Καβαλαράκης 5, Ρεμυδιανάκης 16 (2), Πασχαλιδης, Κρεμασμένος, Νίχλος 19, Πρωτογεράκης, Πορταλάκης 1, Μπυράκης 6, Σπανάκης, Ζαργιαννάκης, Σταθάκης 7 (1).
Ηράκλειο (Μιχάλης Πετράκης) :
Χατζηδάκης, Μπαρελιέρ, Χαρωνιτάκης, Ρυακιωτάκης 5, Καρπουζάκης 8, Λιανδράκης 7 (1), Παπαδάκης 3, Φραγκιουδάκης 20 (1), Πετράκης, Πυνηρτζής 2, Αυγουστάκης 20, Χατζημάρκος 7.

Πολύ καλά διαβασμένοι εμφανίστηκαν οι παίκτες του Μιχάλη Πετράκη στον αγώνα του Ηράκλειο με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό για το Πρωτάθλημα Παίδων Κρήτης (Γ’ – τελική – φάση). Το παιχνίδι ξεκίνησε με αναγνωριστικές κινήσεις και για τις 2 ομάδες και 4’ πριν το τέλος του 1ου δεκαλέπτου το σκορ ήταν ισόπαλο 9-9. Με ένα σερί 0-8 όμως το Ηράκλειο πήρε προβάδισμα 9-17 για να κλείσει η περίοδος με 11-17. Οι παίκτες του Ηράκλειο περιορίζοντας τα σουτ του Ηροδότου από την περιφέρεια, που είναι και το δυνατό του σημείο, αύξησαν την διαφορά και στο 2ο δεκάλεπτο, που τελείωσε με 22-37. Από εκεί και πέρα τα πράγματα για την ομάδα του Μανόλη Καρλάφτη ήταν πολύ δύσκολα, αφού όλοι οι παίκτες του Ηράκλειο έπαιζαν πολύ καλή άμυνα, ενώ ήταν καλοί και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να αυξήσουν και στο 3ο δεκάλεπτο την διαφορά με τελικό σκορ περιόδου 37-58. Το 4ο δεκάλεπτο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και το παιχνίδι τελείωσε με 54-72 και το Ηράκλειο να παίρνει μια σημαντική για την συνέχεια νίκη, που σίγουρα θα το βοηθήσει και στον ψυχολογικό τομέα μετά από την άδικη ήττα του περασμένου Σαββάτου στο Λίντο από τον Κύδωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: