Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Να λοιπόν που τα ... εκατοστίσαμε !

Το site-blog "http://kretaworldbasket.blogspot.com/" έφθασε λοιπόν τις 100.000 επισκέψεις. Στις 7 Ιουνίου του 2008 έγινε η πρώτη ανάρτηση στο blog – site. To 2008 είχαμε 1.645 αναρτήσεις και το 2009 μέχρι σήμερα 338, συνολικά 1.983. Σε συνδυασμό με την ραδιοφωνική εκπομπή "Το Μπάσκετ στην Κρήτη" δημοσιεύσαμε (και σε μορφή mp3) δεκάδες συνεντεύξεις παραγόντων του χώρου από όλη την Ελλάδα και 135 βίντεο από αγώνες ομάδων της Κρήτης και συνεντεύξεις προπονητών.

Θέλοντας να γιορτάσουμε όλα τα παραπάνω που έγιναν με την βοήθεια σας και την αγάπη σας, εξασφαλίσαμε 8 προσκλήσεις, 4 από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και 4 από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για παιχνίδια της Euroleague σην Αθήνα και 4 δίκλινες καμπίνες, 2 των Μινωικών Γραμμών και 2 της ΑΝΕΚ, για το ταξίδι Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο. Τα παραπάνω θα κληρωθούν στους φίλους που θα στείλουν E-mail στο mrproedros@yahoo.gr, ή μήνυμα sms στο 6974-127834 δηλώνοντας απλός για ποια ομάδα ενδιαφέρονται και γράφοντας βέβαια το όνομα τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σίγουρα τα πράγματα εξελίχθηκαν με την βοήθεια και την αγάπη όλων σας πολύ διαφορετικά από ότι περιμέναμε στην αρχή και ίσως στο μέλλον να πάρουν και άλλη τροπή. Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους σας, έναν – έναν ξεχωριστά. Και το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε αντικειμενικά τα δρώμενα στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, πέρα από μικροσκοπιμότητες και πέρα από οποιαδήποτε συμφέροντα. Άλλωστε μόνο έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε στην εξέλιξη οποιουδήποτε τομέα.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς αυτής της κίνησης, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τις Μινωικές Γραμμές και την ΑΝΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: