Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Οι σημερινοί αγώνες σε Β' και Γ' Εθνική.

Β' Εθνική

Οι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι Ίκαρροι Σερρών υποδέχονται τον πρωτοπόρο Αρκαδικό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει το αν οι Ίκαροι έχουν την προοπτική να διεκδικήσουν μία από τις τρεις προνομιούχες θέσεις. Από την άλλη ο Αρκαδικός δεν θέλει να κάνει την τρίτη εκτός έδρας ήττα. Ο Ίκαρος Καλλιθέας υποδέχεται το Λαύριο. Το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη μετά την σημαντική νίκη που σημείωσε την προηγούμενη Κυριακή ξεπέρασε την αγωνιστική "κοιλιά" και φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά στην διεκδίκηση της ανόδου. Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τον Αμύντα, ο οποίος αναζητά τη νίκη για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τέλος ΟΦΗ υποδέχεται την Αναγέννηση Φλόγα ενώ η Κομοτηνή πηγαίνει στον Εύοσμο για να αντιμετωπίσει τον Αίαντα.

Αναλυτικά η αγωνιστική:
Βαρδινογιάννειο (12:00) ΟΦΗ - Αναγέννηση/Φλόγα
ΔΑΚ Σερρών (12:00) Ίκαροι Σερρών – Αρκαδικός
Κατερίνης (12:30) Πιερικός/Αρχέλαος – Αμύντας
Εσπέρου (17:00) Ίκαρος Καλ. – Λαύριο
Γουμένισσας (17:00) Γουμένισσα - Απόλλων Καλ.
ΔΑΚ Ευόσμου (17:00) Αίας Ευόσμου – Κομοτηνή
Σπόρτιγκ (17:00) Σπόρτιγκ - Π. Φάληρο
Κανήθου (17:00) Χαλκίδα - Δούκας

Βαθμολογία (σε 17 αγων.): Αρκαδικός 31, Αμύντας 29, Ίκαρος Καλ. 29, ΟΦΗ 29, Ίκαροι Σερ. 29, Λαύριο 28, Κομοτηνή 27, Απόλλων Καλ. 26, Δούκας 26, Αίας Ευόσμου 25, Πιερικός/Αρχέλαος 24, Αναγέννηση/Φλόγα 24, Γουμένισσα 22, Σπόρτιγκ 21, Χαλκίδα 21, Π. Φάληρο 17.

Γ' Εθνική

Η… μάχη της Κρήτης ανάμεσα στην Ιεράπετρα και τον ΠΑΟ Δειλινών είναι αυτή που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο Νότου. Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Από την άλλη, η ομάδα των Δειλινών θέλει τους δύο βαθμούς, για να μπορέσει να ελπίζει στην σωτηρία της και την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Σχετικά εύκολο έργο αναμένεται ναι έχουν και οι άλλοι δύο πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ο Πανελευσινιακός αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Ιωνικό Νικαίας που στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη, ενώ η Λιβαδειά δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον Ιπποκράτη Κω, μια ομάδα που δύσκολα θα γλυτώσει φέτος τον υποβιβασμό. Όπως και να έχει αυτοί οι αγώνες κρύβουν πολλές… παγίδες και αυτό το ξέρουν καλύτερα από όλους οι ιθύνοντες των ομάδων οι οποίοι είναι πολύ επιφυλακτικοί για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις… Από κει και πέρα, η Προοδευτική υποδέχεται το Ψυχικό σε ένα ματς το οποίο αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές φέτος στο πρωτάθλημα. Ο Ιωνικός Ν. Φιλ. υποδέχεται τον Φιλαθλητικό και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κατακτήσει το "δίποντο", ενώ σχετικά εύκολο έργο αναμένεται να έχει και η Κηφισιά που αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ζωγράφου που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Τέλος, ένα δυνατό παιχνίδι αναμένεται να είναι αυτό ανάμεσα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και τον Μίλωνα, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο Νότου: Ιπποκράτης Κω - Λιβαδειά, Προοδευτική - Ψυχικό, Πανελευσινιακός - Ιωνικός Ν., Ιεράπετρα - ΠΑΟ Δειλινών, Ιωνικός Ν.Φ. - Φιλαθλητικός, Ζωγράφου - Κηφισιά, Κρόνος Αγ. Δημ. - Μίλωνας.

Βαθμολογία (μετά από 17 αγώνες): Πανελευσινιακός 30, Ιεράπετρα 30, Λιβαδειά 30, Ψυχικό 28, Κηφισιά 28, Κρόνος Αγ. Δημ. 28, Μίλωνας 27, Προοδευτική 25, Ιωνικός Ν. Φιλ. 24, Ιωνικός Ν. 24, ΠΑΟ Δειλινών 23, Ιπποκράτης 21, Ζωγράφου 20, Φιλαθλητικός 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια: