Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Σχόλια και Καρφώματα ... Προεδρικά.


Τα 2 παιχνίδια των Νέων Ανδρών

Δύο ενδιαφέροντα από κάθε άποψη παιχνίδια σήμερα για το Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Κρήτης ανάμεσα σε 4 ομάδες του Ηρακλείου. Σύλλογοι που διεκδικούν στους άνδρες την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική, δηλαδή ο Εργοτέλης και το Ηράκλειο, αγωνίζονται αντίστοιχα με τον ΟΦΗ, που βαδίζει ολοταχώς προς την Α2 και το Δειλινό, που ήδη αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Και στις 4 ομάδες παίζουν παίκτες που συμμετέχουν στις αντίστοιχες των ανδρών και σίγουρα ακόμα και για λόγους … πρεστίζ αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τα 2 παιχνίδια ανάμεσα στους ιστορικούς συλλόγους της πόλης μας. Καλό λοιπόν θα είναι όσοι μπορούμε να παρακολουθήσουμε και τα 2 παιχνίδια, αφού και οι ώρες διεξαγωγής τους βολεύουν για κάτι τέτοιο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι τυχεροί που θα παραβρεθούν στο ΒΑΚ (6:30μμ) και στο Λίντο (8μμ) θα απολαύσουν πολύ καλό θέαμα.

Οι γρήγορες σφυρίχτρες της Νίκαιας

Πολύ γρήγορα βγήκαν οι … σφυρίχτρες στην Νίκαια και κατέγραψαν ένα … αξιοζήλευτο ρεκόρ ! Κατάφεραν μόλις στο 2’ του 1ου δεκάλεπτου να χρεώσουν με 3 φάουλ τον ψηλό της Ιεράπετρα τον Χριστοδούλου. Με τα δεδομένα αυτά όταν όπως αναμενόταν βγήκε με 5 φάουλ ο Χριστοδούλου είχε παίξει συνολικά στο παιχνίδι κάτι λιγότερο από 5’. Και ... πολύ έπαιξε ο άνθρωπος !

Τουν έχουν βγει τα μάτια !

"Κάναμε φάουλ σε παίκτες που ξέραμε από το σκάουτινγκ ότι είναι οι λιγότεροι καλοί στις βολές" δήλωσε ο Στέφανος Δέδας για την τακτική που ακολουθήθηκε στο τελευταίο 1’ στον αγώνα με την Χαλκίδα και έδειξε πόσο καλά δουλεύει ο Γιώργος Γωνιωτάκης στον τομέα αυτό. Και όπως μας είχε πει ο Γιώργος μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχε αγγίξει Η/Υ και τώρα του έχουν βγει τα μάτια με το να είναι συνέχεια πάνω από αυτόν !



Ο πιο συνεπής
Σίγουρα ο πιο ... συνεπής αναγνώστης μας είναι ο καλός μας φίλος ο … Paul. Μαθαίνω ότι καθημερινά τυπώνει ότι γράφουμε, τα μελετάει και τα αναλύει πολλές ώρες και μάλιστα ζητάει και τις γνώμες και των άλλων. Σίγουρα είναι πολύ τιμητικό ένας … Πατριάρχης να ασχολείται τόσο διεξοδικά με τα γραφόμενα μας.



Η μάχη των ταϊμ - άουτ

Στα τελευταία λεπτά στο Λίντο δόθηκε η μάχη των ταϊμ άουτ με τους προπονητές του Δειλινού και του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας να τα παίρνουν ο ένας μετά τον άλλο. Έτσι και εμείς χρειαστήκαμε δύο βίντεο για να σας μεταφέρουμε τα κρίσιμα και δραματικά τελευταία 3’ του αγώνα ( στο Youtube η μέγιστη χρονική διάρκεια ενός βίντεο είναι 10’).

Δειλινό - Ιωνικός Ν. Φιλ. 65-60 (22-2-09) το τέλος - Α' μέρος


Δειλινό - Ιωνικός Ν. Φιλ. 65-60 (22-2-09) το τέλος - Β' μέρος


Κλίμα συναίνεσης

Σε … διορθωτικές δηλώσεις προχώρησε μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας ο Κώστας Κλινάκης, που έλαβε τον λόγο μετά τα όσα είπε ο Σάββας Κατσούνης. Το σίγουρο είναι ότι ο Κώστας πασχίζει πολύ για τον σύλλογο, διαθέτει πολύ από τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο του και βέβαια βάζει και το χέρι στην τσέπη. Από την άλλη πάλι οι παίκτες που έβγαλαν πέρυσι Πρωταθλήτρια Κρήτης το Δειλινό προσέφεραν και αυτοί πολλά στον σύλλογο. Είμαστε σίγουροι ότι έχουν λυθεί οι όποιες παρεξηγήσεις και τώρα απομένει να κάνει η ομάδα πέντε νίκες στους επόμενους επτά αγώνες και να παραμείνει στην Γ’ Εθνική, ώστε να έχει και του χρόνου προπονητή των Σάββα Κατσούνη, αφού όπως τόνισε ο Κώστας Κλινάκης του έχει γίνει από τώρα η σχετική πρόταση.


Οι δηλώσεις των Σάββα Κατσούνη και Κώστα Κλινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: