Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Προληπτικά εκτός ο Ναβάρο - Ανήσυχος ο Ρενέσσες



Ο τραυματισμός του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στον αστράγαλο, είναι ελαφρύς και δεν προκαλεί ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο της εθνικής Ισπανίας. Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα θα παραμείνει λίγες μέρες εκτός δράσης και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα συνεχίσει την προετοιμασία του.

Για καθαρά προληπτικούς λόγους όπως έγινε και στην περίπτωση του Ραούλ Λόπεθ, δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Λετονία. Ο Ναβάρο θα υποβληθεί σε φυσικοθεραπεία και το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Η ευφορία με την οποία αντιμετωπίζουν όλοι την εθνική Ισπανίας έχει αρχίσει να δημιουργεί ανησυχίες στον Αίτο Ρενέσες. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να κρατήσει τα πόδια των παικτών του πατημένα στη γη, αφού οι συμπατριώτες τους θεωρούν ότι η ομάδα θα διαπρέψει στο Πεκίνο! «Ανησυχώ μην τυχόν και κάποιος παίκτης επηρεαστεί από όλο αυτό που συμβαίνει, διότι η πρόωρη ευφορία πάντα είναι αρνητική. Θετική είναι αυτή που έρχεται αργότερα», τόνισε.

Ο Μαδριλένος τεχνικός, συμπλήρωσε για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και τον Ραούλ Λόπεθ που είναι τραυματίες: «Μπορούν να αποθεραπευτούν. Ελπίζω σύντομα ότι θα είναι έτοιμοι να παίξουν σε υψηλό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: