Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Γ Εθνική 2ος Όμιλος Νότου : το σημερινό πρόγραμμα

www.basketblog.gr
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος στον 2ο όμιλο Νότου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς όλα τα αυριανά παιχνίδια είναι ντέρμπι. Ας τα… πιάσουμε όμως από την αρχή. Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται στην έδρα του την Ιεράπετρα που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, προκειμένου να μπορέσουν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την κορυφή. Άλλο ένα ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στην Κηφισιά και την Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι σε περίπτωση νίκη ισοφαρίζουν τους φιλοξενούμενους στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ αν νικήσουν οι φιλοξενούμενοι, τότε θα έχουν ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Πολύ δύσκολο έργο αναμένεται να έχει και το Ψυχικό που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μίλωνα, μια ομάδα που σε κάθε αγώνα παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατή. Τα αμφίρροπα παιχνίδια όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΟ Δειλινών, μια ομάδα που κάνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι προκειμένου να κερδίσει στο τέλος την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ ο Ζωγράφου αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Νικαίας. Ο Ιπποκράτης Κω υποδέχεται τον Φιλαθλητικό που φέτος δεν δείχνει την περσινή καλή εικόνα, ενώ η Προοδευτική κοντράρεται με τον Ιωνικό Ν. Φιλ. σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες του ίδιου αγωνιστικού επιπέδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο Νότου: Κηφισιά – Λιβαδειά, Μίλωνας – Ψυχικό, Ζωγράφου - Ιωνικός Ν., Κρόνος Αγ. Δημ. - ΠΑΟ Δειλινών, Ιπποκράτης – Φιλαθλητικός, Προοδευτική - Ιωνικός Ν. Φιλ., Πανελευσινιακός – Ιεράπετρα.

Βαθμολογία (μετά από 13 αγώνες): Ιεράπετρα 23, Λιβαδειά 23, Κηφισιά 22, Ψυχικό 22, Πανελευσινιακός 22, Μίλωνας 21, Κρόνος Αγ. Δημ. 21, Ιωνικός Ν. Φιλ. 20, Προοδευτική 18, ΠΑΟ Δειλινών 18, Ιωνικός Ν. 17, Ιπποκράτης 16, Ζωγράφου 15, Φιλαθλητικός 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια: