Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Το φωτορεπορτάζ του ... Προέδρου.

All Star Game : Ο Γιώργος Αρναουτάκης ετοιμάζεται για τον διαγωνισμό καρφωμάτων και ο Βαγγέλης Μηλαθιανάκης του δίνει δυναμωτικά ... Να συνετέλεσε άραγε και αυτό στην τελική νίκη του Γιώργου

All Star Game : O Γίαννης Κοκκινος κάτι έχει πει, ο Μιχάλης Κανάκης απορεί με τα λεγόμενα του και ο Νίκος Γαλυφιανάκης γελάει με αυτά που βλέπει και ακούει. Από τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε στο Λίντο.

All Star Game : Το παιχνίδι έχει τελειώσει και ο Μανόλης Αρναουτάκης εισβάλλει στον αγωνιστικό (συνεπικουρούμενος από τον Μανόλη Δημητριάδη) ... διαμαρτυρόμενος στον Γιώργο Βαλούρδο, ενώ ο Βασίλης Ελευθεριάδης διατάσσει την ... αποβολή του.

Η πρόταση του προέδρου του Ανδρογέα Θανάση Τσόγκα για συνεργασίες φαίνεται ότι έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση. Θανάσης Χατζηβασιλείου (Δειλινό) και Νίκος Γιαλιτάκης (Εργοτέλης) ήδη άρχισαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα τις ... συζητήσεις.

Ιδιαίτερη αγάπη τρέφει ο Δημήτρης Ζήσιος στους Βαγγέλη Μηλαθιανάκη και Παναγιώτη Αρβανίτη με τους οποίους παρακολουθεί μαζί αρκετούς αγώνες.

Όπως λένε ... μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: