Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Ο MVP (πολυτιμότερος παίκτης) της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης - Ισοψηφία Αρβανίτη - Σκαμνάκη Μηλιαρά ! Το κοινό επέλεξε Σκαμνάκη.


Τα 8 τρίποντα με τους 37 πόντους του Παναγιώτη Αρβανίτη στον αγώνα Ηράκλειο - Ηρόδοτος 108-81, η επανεμφάνιση και η πολύ καλή απόδοση του Μηλιαρά Νίκου (15 πόντοι με 1 τρίποντο) στο παιχνίδι Κύδων - Ανδρογέας 61-69 και η εξαιρετική εμφάνιση του Μάριου Σκαμνάκη (18 πόντοι με 2 τρίποντα) στον αγώνα Εργοτέλης - Χερρονάσιος 67-59 έδωσαν από τους προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Κρήτης Ανδρών της ΕΚΑΣΚ τις τρεις υποψηφιότητες για τον τίτλο του MVP της 12ης αγωνιστικής.

Από τους δημοσιογράφους – αθλητικογράφους ψηφισαν οι Νίκη Μηλιαράκη Γιώργος Σταυριανουδάκης – Αντώνης Παπουτσάκης – Μαρίνος Βασιλάκης – Μηνάς Αλμπαντάκης. Από τους προπονητές οι Γιάννης Ηλιάκης – Νίκος Γαλυφιανάκης – Μανόλης Δημητριάδης – Βασίλης Ράλλης – Γιάννης Κόκκινος – Μανόλης Μαραγκάκης – Αλέξης Χριστοδούλου – Μανόλης Καρλάφτης. Ψήφισαν ακόμα ο πρόεδρος της ΚΕΔ / ΕΚΑΣΚ Ανδρέας Μαγκανάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης Μιχάλης Μαχαιριανάκης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Κρήτης Ορέστης Σμυρνάκης. Στην ψηφοφορία αυτή όλοι οι παραπάνω επέλεξαν ένα και μόνο αθλητή και οι Παναγιώτης Αρβανίτης - Μηλιαράς Νίκος - Σκαμνάκης Μάριος έλαβαν τον ίδιο αριθμό ψήφων (!), ενώ ένα ψήφο έλαβε ο Ανδρέας Παναγιωτάκης, που επίσης έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι Εργοτέλης - Χερρονάσιος. Τα αποτελέσματα :

1. Αρβανίτης Παναγιώτης 5 (31%) - Ηράκλειο
2. Μηλιαράς Νίκος 5 (31%) - Ανδρογέας
3. Σκαμνάκης Μάριος 5 (31%) - Εργοτέλης
4. Παναγιωτάκης Ανδρέας 1 (7%) - Εργοτέλης

Οι φίλοι του "http://kretaworldbasket.blogspot.com/" που ψήφισαν μέσω του ερωτηματολογίου που είχαμε παραθέσει στο site – blog έδωσαν περισσότερους ψήφους στον Μάριο Σκαμνάκη. Τα αποτελέσματα στην ψηφοφορία στο site – blog ήταν :

1. Σκαμνάκης Μάριος 21 (51%) - Εργοτέλης
2. Αρβανίτης Παναγιώτης 10 (25%) - Ηράκλειο
3. Μηλιαράς Νίκος 8 (20%) - Ανδρογέας
4. άλλος 2 (4%)

Δεν υπάρχουν σχόλια: