Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Εργοτέλης : πριμ από τον Απόστολο Παπουτσάκη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κρήτης !!!


Στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν, κατά την παρουσίαση της ομάδας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ και του Γ.Σ. Εργοτέλης κ. Παπουτσάκης Απόστολος διέτεινε προς πάντες, ότι ο Εργοτέλης είναι ΕΝΙΑΙΟΣ & ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ.

Αυτά τα λόγια του, έκανε και χθες πράξη, σε μια όμορφη βραδιά που διοργάνωσε
ο ίδιος για την Επιτροπή Μπάσκετ και την Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου. Σύσσωμα τα Συμβούλια της ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης και της Επιτροπής Μπάσκετ, πέρασαν μια όμορφη βραδιά που επιμελήθηκε με ιδιαίτερες παραδοσιακές γεύσεις και καλό κρασί, ο «ο γνωστός Dalton» Κώστας Σολάκης στο ζεστό του μεζεδοπωλείο «τα Τρία Πεύκα».

Στο περιθώριο της κουβέντας που έγινε, προέκυψε η κοινή επιθυμία, όλων για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ε.ΚΑ.Σ.Κ. αλλά και η βούληση για έναν σχεδιασμό που θα εγγυηθεί τη συνεχή ανοδική πορεία της ομάδας και τα επόμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Εργοτέλης κ. Απόστολος Παπουτσάκης, απευθυνόμενος στους παίκτες της Ομάδας Μπάσκετ, ευχήθηκε Καλή Χρονιά με Υγεία, επεσήμανε την επιθυμία του για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚ, τονίζοντας ότι αποτελεί και τον μοναδικό στόχο της ομάδας για φέτος.

Το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ της βραδιάς ήταν, όταν ο κ. Παπουτσάκης ανακοίνωσε ένα ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΙΜ που θα λάβουν παίχτες και προπονητής ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Τα Μέλη της Επιτροπής, ο Προπονητής και οι παίκτες της ομάδας Μπάσκετ ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Γ.Σ. και της ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλη για την όμορφη βραδιά αλλά και την στήριξη προς την ομάδα Μπάσκετ και δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση των στόχων που έθεσε.


Τέλος οι Φίλοι του Εργοτέλη « The Daltons » χάρισαν ένα ημερολόγιο του Συνδέσμου τους σε κάθε παίχτη τονίζοντας ότι ο Εργοτέλης ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ …. σε όλα τα αθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: