Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Αρκαδικός - ΟΦΗ 93-88 : Διακρίθηκαν όλοι εκτός του … Νικολούλη

***** Ήταν ένα "παιχνίδι ... όλα τα λεφτά" υποστηρίζουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τρίπολης

***** Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ακούστηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο της Τρίπολης ο ύμνος του ΟΦΗ σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο με την παρουσία και 70 περίπου φιλάθλων του Κρητικής ομάδας.

***** "Παιχνίδι ομάδων Α1" σύμφωνα με πολλούς. Συγχαρητήρια στον Βασίλη Ξημέρη και τον Στέφανο Δέδα για την ομάδα του ΟΦΗ

***** Στο τέλος νίκησε ο πιο ψύχραιμος και ο πιο τυχερός, ενώ πολλά παράπονα εκφράζει ο ΟΦΗ για την διαιτησία του Νικολούλη.

***** "Διακρίθηκαν όλοι εκτός του … Νικολούλη" τονίζουν χαρακτηριστικά οι παράγοντες του ΟΦΗ

***** Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και επίσημη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου για την διαιτησία.

***** Ο ΟΦΗ θα ετοιμάσει βίντεο με φάσεις από τον αγώνα όπου θα φαίνονται τα λάθη του συγκεκριμένου διαιτητή

***** Η νίκη αυτή δίνει πολλά ρεκόρ στον Αρκαδικό και τον τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα, μια αγωνιστική πριν το τέλος του Α' γύρου.

***** "Η ομάδα είχε πλουρεαλισμό απέναντι σε μια ομάδα γνωστή για το άναρχο επιθετικό της στυλ και παιχνίδι" τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Δέδας

***** ΟΦΗ : "Τώρα κοιτάμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής στο ΒΑΚ με τον Απόλλων Καλαμαριάς για το οποίο που στα πλάνα μας σημειώνεται σαν νίκη"

Ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος έγινε την Κυριακή το απόγευμα στην Τρίπολη ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνικής, που κατά πολλούς παίζουν μπάσκετ κατηγορίας Α2. Η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία βρέθηκε απέναντι στην καλύτερη άμυνα. Και ότι είχε γραφεί όλη την εβδομάδα επαληθεύτηκε στο ακέραιο, ενώ το θέαμα και οι συγκινήσεις που προσέφεραν οι παίκτες και των δύο ομάδων αντάμειψε πλήρως τον κόσμο που ήρθε ακόμα και από την Αθήνα για να παρακολουθήσει την μεγάλη αναμέτρηση, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της ομάδας των Ίκαρων Καλλιθέας και περίπου 100 φίλαθλοι της Κρητικής ομάδας.

Το παιχνίδι πήγε πόντο – πόντο από την αρχή μέχρι το τέλος. Καμιά ομάδα δεν ξέφυγε πάνω από 6 πόντους και όταν αυτό έγινε στην αρχή της 4ης περιόδου από τον Αρκαδικό η αντίδραση του ΟΦΗ ήταν άμεση και ισοφάρισε αμέσως το σκορ. Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε μπροστά τον Αρκαδικό με 22-19, όμως στο ημίχρονο (44-48) και στο τέλος της 3ης περιόδου (68-70) πήρε το προβάδισμα ο ΟΦΗ. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν δραματικό με το σκορ να είναι 88-88 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού. Ένας όμως καλάθι και φάουλ του Παπανικολάου και 2 βολές του Μάνου έδωσαν στο τέλος την μεγάλη νίκη στην ομάδα της Τρίπολης.

Η νίκη αυτή δίνει πολλά ρεκόρ στον Αρκαδικό : 13-1 στα τελευταία παιχνίδια που είναι νέο ρεκόρ στην Β’ Εθνική, 20 συνεχόμενες νίκες στην Τρίπολη, 10 συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα και τον τίτλο του πρωταθλητή Χειμώνα, μια αγωνιστική πριν το τέλος του Α' γύρου αφού έχασε η Καλλιθέα στην Κομοτηνή και ξέφυγε 3 βαθμούς ο Αρκαδικός από την δεύτερη ομάδα. Όσοι δε είχαν την τύχη να βρεθούν στο γήπεδο του Αρκαδικού είπαν ότι παρακολούθησαν ένα παιχνίδι κατηγορίας Α1.

Ο ΟΦΗ όπως παραδέχθηκαν σε δηλώσεις τους και οι άνθρωποι της διοίκησης του Αρκαδικού θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής από την Τρίπολη. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην τύχη στο τέλος. Αν έμπαιναν κάποιες βολές του Παναγάκη ίσως να πήγαινε το ροζ φύλλο στο Ηράκλειο. Οι άνθρωποι όμως της Κρητικής ομάδας διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία του κ. Νικολούλη και μάλιστα εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και επίσημη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα ετοιμαστεί βίντεο με φάσεις από τον αγώνα όπου θα φαίνονται τα λάθη του συγκεκριμένου διαιτητή. Και όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν παράγοντες του ΟΦΗ σε αυτό το παιχνίδι διακρίθηκαν όλοι εκτός από τον ... Νικολούλη.

Το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας του Αρκαδικού επεφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στον ΟΦΗ : πριν την έναρξη του παιχνιδιού ακούστηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο της Τρίπολης ο ύμνος του ΟΦΗ. Οι παράγοντες επίσης του ΟΦΗ σε ένδειξη καλής θέλησης δέχτηκαν να πάρουν τον πάγκο που βρίσκεται κοντά στους οργανωμένους φιλάθλους του Αρκαδικού, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού πολύς κόσμος πλησίασε τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Ξημέρη και τον Στέφανο Δέδα και τους συνεχάρη για την πολύ καλή απόδοση της ομάδας τονίζοντας ότι η θέση του ΟΦΗ είναι στην Α2 κατηγορία. Κάποια επεισόδια που πήγαν να γίνουν σε κάποια στιγμή από λίγους φιλάθλους σταμάτησαν ευτυχώς έγκαιρα μετά από περάμβαση των παραγόντων και παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα το παιχνίδι τέλειωσε ομαλά.

Από τον ΟΦΗ διακρίθηκαν Τσακιρίδης, Βαγενάς, Παναγάκης και ο Δελατόλας που ταλαιπώρησε τον Μάνο, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά ("η ομάδα είχε πλουρεαλισμό απέναντι σε μια ομάδα γνωστή για το άναρχο επιθετικό της στυλ και παιχνίδι" τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Δέδας), ενώ από τον Αρκαδικό οι Μάνος, Παπανικολάου και Μαναβόπουλος.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Στέφανος Δέδας στις δηλώσεις ευχαρίστησε και συνεχάρη τους παίκτες του για την μεγάλη τους εμφάνιση και τον κόσμο του ΟΦΗ που παραβρέθηκε στο γήπεδο, τόνισε τα πολλά λάθη της διαιτησίας του Νικολούλη σε βάρος του ΟΦΗ και είπε ότι τώρα η ομάδα κοιτάζει μπροστά και το παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς στο Ηράκλειο την επόμενη Κυριακή που πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε για να παραμείνει ο ΟΦΗ σε τροχιά ανόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: