Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Γιάννης Σμυρνιώτης , προπονητής Αρκαδικού : Την Κυριακή δεν κρίνεται ο τίτλος. Μιχάλης Σμυρνιώτης : ζητούν εισιτήρια του αγώνα από γειτονικές πόλεις.


Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης μιλάει για την ομάδα του και τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ


Ο Γενικός Γραμματέας του Αρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης μιλάει για την ομάδα του και τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ

Ο
τεχνικός του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ντέρμπι κορυφής με τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του πρωτοπόρου Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή "Το Μπάσκετ στην Κρήτη" με τον Σταύρο Λυριντζάκη και αναφέρθηκε στο ντέρμπι κορυφής με τον ΟΦΗ την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο 44χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή λέγοντας... "Μόνο ντέρμπι μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι. Όποιος κέρδισει θα αποκτήσει ένα προβάδισμα αλλά σε καμία στιγμή δεν θα κρίνει το πρωτάθλημα. Τέτοια παιχνίδια δεν τα κρίνει το σκάουτινγκ αλλά το πάθος και η προσωπικότητα των παικτών των δύο ομάδων".

Ο ΟΦΗ ξεχωρίζει για το περιφερειακό του παιχνίδι και ο τεχνικός των Αρκάδων δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό το στοιχείο του παιχνιδιού της ομάδας του Ηρακλείου... "Τα περιφερειακά σουτ πολλές φορές μπορούν να βγουν σε καλό αλλά και σε κακό. Ο ΟΦΗ έχει παίκτες με προσωπικότητα όπως ο Παναγιώτης Μπαρλάς και ο Νίκος Δελατόλας που μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα".

Για την πορεία του Αρκαδικού στο φετινό πρωτάθλημα... "Το περσινό καλοκαίρι κάναμε έναν σχεδιασμό τριών χρόνων. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή αρχή. Στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Δεν κοιτάζαμε στην αρχή παραπάνω. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό της ομάδας, κάναμε πέντε μεταγραφές και μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι μας έχει βοηθήσει πολύ το πρόγραμμα μας. Η σκέψη του Αρκαδικού είναι να μείνει στην κατηγορία. Αν έρθει κάτι παραπάνω δεν θα πούμε όμως όχι".

Για την παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια του Αρκαδικού... "Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι ο 6ος παίκτης της ομάδας μας. Είναι ένα από τα καλά στοιχεία που πρέπει να κρατήσει ο Αρκαδικός εν όψει και των επόμενων χρόνων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: