Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Νέων Ανδρών Κρήτης : Εργοτέλης - ΟΦΗ 69-43


Νέων Ανδρών Κρήτης : Εργοτέλης - ΟΦΗ 69-43 (19-1-09) - το τέλος

Μπαλτζάκης Γιώργος και Νίκος, Γιαλυτάκης Νίκος και Τάκης Βασιλειάδης στο πάγο του Εργοτέλη.

Τελικά ένα πράγμα είναι σίγουρο : οι αγώνες του Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών με την ποιότητα που προσφέρουν σε θέαμα και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και η δυνατότητα πολλών παιδιών να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει στο Πρωτάθλημα Ανδρών αφού εκεί είχαν λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής, δικαιώνει πλήρως όλους όσους εμπνεύστηκαν την ιδέα της διοργάνωσης αυτού του Πρωταθλήματος, που πρέπει να σημειωθεί ότι διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στην Αλικαρνασσό ο Εργοτέλης κέρδισε εύκολα τον ΟΦΗ με 69-43, αφού νίκησε κατά κράτος την μάχη κάτω από τα καλάθια αλλά είχε και μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα κάτι στο οποίο υστέρησε η ομάδα του Γιώργου Γωνιωτάκη (9 έναντι 2). Σκαμνάκης και Χάτζη πέτυχαν συνολικά 35 πόντους και 6 τρίποντα για την ομάδα του Σπύρου Καρλάφτη και Αποστολίδης – Λαγουδάκης 24 πόντους για τον ΟΦΗ. Σίγουρα ο Εργοτέλης με το σύνολο που παρουσίασε και την απόδοση του σήμερα, έδειξε ότι θα είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου, ενώ θετικά σχόλια προκάλεσε η σύσσωμη παρουσία της Επιτροπής Μπάσκετ του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο της Βασίλη Βασιλειάδη, ενώ αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στην Αλικαρνασσό και σίγουρα στο τέλος έφυγε ευχαριστημένος αφού απήλαυσε ένα γρήγορο και με αρκετές ωραίες φάσεις παιχνίδι.

Εργοτέλης - ΟΦΗ 69-43
Δεκάλεπτα : 24-7, 43-17, 53-27, 69-43
Εργοτέλης (Καρλάφτης Σπύρος) :
Συντιχάκης Μ. 3 (1), Καλασούντας 13, Χαλκιαδάκης 2, Κατσαμπρακάκης 10 (2), Κρουσταλάκης Γ., Αντωνογιωργάκης 6, Χναράκης, Σκαμνάκης 18 (3), Κρασανάκης, Χάτζη 17 (3)
ΟΦΗ (Γωνιωτάκης Γιώργος) : Νεονάκης, Περάκης, 4 Παπαδάκης, Ξενάκης, Μανουσάκης 9 (1), Μυρωνάκης, Παντατοσάκης, Φιλιππής 6, Φιλιπάκης, Λα
γουδάκης 16 (1), Αποστολίδης 8, Σκεπασιανός.

Ο Σπύρος Καρλάφτης δίνει οδηγίες στους παίκτες του Εργοτέλη

Ο Γιώργος Γωνιωτάκης δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΟΦΗ


Ο Βασίλης Φλίγκος με τον Ηλία Αποστολίδη και τον Γιώργο Γωνιωτάκη


Σκεπαθιανός, Παντατοσάκης, Καραπιδάκης, Γκέντερλουντ, Κανάκης, Νίχλος, Κατσαμπρακάκης

Βλατάκης, Κουμάκης, Πλεξουσάκης και παιδιά της Μικτής Κρήτης

Παίκτες της Ανδρικής ομάδας του Εργοτέλη (Ηλίας Λεκάκος, Ανδρέας Παναγιωτάκης, Ταγκαράκης Γιώργος, Πέππας Δημήτρης, Συντιχάκης Μηνάς) παρακολουθούν τους "μικρούς"

Τζάνης σε πρώτο πλάνο και πιο πίσω Γαλυφιανάκης, Φαρμάκης Βαγενάς, Ράλλης και Πινακουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: