Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Συνεντεύξεις στον Athletic Radio 104.2 fm (29-1-09)


Σούλης Μαρκόπουλος - προπονητής Αμαρουσίου (29-1-09)


Απόστολος Κόντος - πρόεδρος Ιωνικού Ν. Φ - παλαιός πάικτης Παναθηναικού και Εθνικής Ανδρών (29-1-09)


Βαγγέλης Βλάχος - προπονητής Αμύντα (29-1-09)

Σούλης Μαρκόπουλος: Βρίσκουμε τον δρόμο μας
Ο τεχνικός του Αμαρουσίου Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 δύο ημέρες μετά την μεγάλη νίκη επί της Κίμκι καθώς και για την πορεία της ομάδας του, αλλά και για την Εθνική ομάδα.

Για την πορεία του Αμαρουσίου... "Πάντα υπάρχει το κίνητρο να παίζει με μια καλύτερη ομάδα. Στην αρχή της περιόδου υπήρχαν προβλήματα όπως με τους Μαυροκεφαλίδη και Γλυνιαδάκη ωστόσο τώρα όλα πάνε καλά. Σιγά-σιγά βρίσκουμε τον δρόμο μας και όλα θα είναι καλύτερα από εδώ και πέρα".

Για τη νίκη επί της Κίμκι... "Η Κίμκι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με μπάτζετ κοντά στα 20 εκ. δολάρια. Η αλήθεια είναι ότι πριν το παιχνίδι υπήρχε ένας φόβος πως θα πήγαινε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε τη νίκη. Κλείσαμε πολύ καλά τους Γκαρμπαχόσα και Ντελφίνο και πιστεύω πως η νίκη μας είναι απολύτως δίκαιη".

Για τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη... "Είναι πολύ διαφορετικός από την περσινή περίοδο. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης και προχθές απέναντι στην Κίμκι έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. Έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει και δίκαια θεωρείται ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ελλάδα".

Για την Α1... "Πρέπει να γίνουν τα πλέι-οφ για να δούμε τι προσθήκες θα γίνουν σε κάθε ομάδα. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός πήρε τον Πάργκο και πιθανόν θα τον κάνει καλύτερο. Ωστόσο είναι κωμικοτραγικό γεγονός οι αποχωρήσεις που υπάρχουν λόγω οικονομικών προβλημάτων και πολύ άσχημο".

Για τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας... "Αναμφίβολα είναι μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε Έλληνα τεχνικό να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Η Εθνική ομάδα έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια. Με την προσθήκη του Κουφού αλλά και του Καλάθη πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: