Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Νέων Ανδρών : ΟΦΗ - Δειλινό 55-52.


Νέων Ανδρών : ΟΦΗ - Δειλινό 55-52 (26-1-09) - το τέλος

Πολλοί παράγοντες και πάικτες του ΟΦΗ στο ΒΑΚ(Περάκης, Δέδας, Ξημέρης, Σφακιανάκης, Σεμερτζάκης, Κουνενός, Σκεπαθιανός, Βλαχάκης, Παντατοσάκης, Σαμουρέλης)

Θανάσης Χατζηβασιλείου, Ανδρέας Αναγνώστου και Μελίτσα Αλεβυζάκη του Δειλινού κάθησαν στην εξέδρα των ... φανατικών του ΟΦΗ.

Αρκετοί παίκτες της ανδρικής ομάδας του Δειλινού στο γήπεδο (Γότσος, Κουλουριώτης, Βέλλιος, Μαιστρέλης Β., Κακαβάς, Μαυρίδης)

Ο Στέφανος Δέδας σε ... οικογενειακές στιγμές

Ο Κώτσας Τσέλλιος με ... καλιτεχνικό μουσάκι και ο Πέτρος Περάκης

Γώργος Γωνιωτάκης και Σάκης Παναγάκης στο πάγκο του ΟΦΗ

Ο Χρόνης Θεοδωρίδης στον πάγκο του Δειλινού.




ΟΦΗ - Δειλινό 55-52
Δεκάλεπτα : 19-13, 25-31, 36-37, 55-52
ΟΦΗ (Γιώργος Γωνιωτάκης) : Νικηφόρος, Παντατοσάκης 3 (1), Νεονάκης, Σαράντης, Μανουσάκης 4, Περάκης 6 (1), Ξενάκης, Φιλιππής 10 (2), Φιλιπάκης 2, Λαγουδάκης 16 (2), Αποστολίδης 14 (1).
Δελινό (Θεοδωρίδης Χρόνης) : Οικονόμου 23 (2), Μαιστρέλης Ν. 20 (2), Τούντας 4, Σμυρλής, Ζερβάκης, Βασσάρος, Γενατάκης, 2 Στρατάκης, Μαραθιανός, Σκαντζουράκης 3, Κόστα, Παντελάκης.

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Δειλινό στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών Κρήτης , είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο ΒΑΚ. Το Δειλινό παρότι καθυστέρησε να ξεκινήσει τους αγώνες, παρουσίασε ένα καλό σύνολο και με την βοήθεια των Κώστα Οικονόμου - Μαιστρέλη Νίκου παραλίγο να πάρουν την νίκη από την ομάδα του Γιώργου Γωνιωτάκη στην οποία αγωνίζονται από την ανδρική ομάδα οι Νίκος Λαγουδάκης - Ηλίας Αποστολίδης. Στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου ο ΟΦΗ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 19-13, όμως στην συνέχεια το Δειλινό έπαιξε αρκετά καλύτερα και το ημίχρονο βρήκε μπροστά την ομάδα του Χρόνη Θεοδωρίδη με 25-31, ενώ και στο τέλος του 3ου παρέμεινε μπροστά με 36-37. Στο 4ο δεκάλεπτο τα βασικά ατού και των δύο ομάδων έδειξαν κουρασμένα, αφού έπαιζαν σχεδόν συνεχώς και εκεί μέτρησε ο καλύτερος πάγκος του ΟΦΗ. Οι παίκτες του Γιώργου Γωνιωτάκη πήραν διαφορά 5 πόντων, όμως μια τεχνική ποινή 3.6” πριν το τέλος στον Ηλία Αποστολίδη παραλίγο να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, αφού ο Νίκος Μαιστρέλης πέτυχε τις δύο βολές και στην επίθεση που έκανε η ομάδα του επιχείρησε τρίποντο που όμως δεν ήταν εύστοχο και έτσι ο ΟΦΗ πήρε την νίκη με 55-52.

Δεν υπάρχουν σχόλια: