Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Νίκος Ζήσιος : "Δεν μας αξίζει αυτή η θέση"

(Στο www.basketblog.gr φιλοξενείται η σύνεντευξη που παραχώρησε στον Atlhetic Radio 104.2 fm ο Νίκος Ζήσιος του Δειλινού).

Η... μάχη του ΠΑΟ Δειλινών για παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται με τους παίκτες του συλλόγου να δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχουν τον αρχικό τους στόχο. Ένας από τους παίκτες της ομάδας, ο Νίκος Ζήσιος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης (Athletic Radio 104,2) και στην εκπομπή "Το Μπάσκετ στην Κρήτη και την Ελλάδα" με τον Σταύρο Λυριντζάκη για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, για το Κρητικό ντέρμπι με την Ιεράπετρα αλλά και για το Δειλινό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έλληνα παίκτη

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: "Δεν αξίζει στην ομάδα μας να βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια από το προηγούμενο καλοκαίρι και νομίζω πως είναι στο χέρι μας να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το Δειλινό για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία".

Για το Κρητικό ντέρμπι με την Ιεράπετρα: "Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη νίκη. Αναμετρώνται δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Εμείς κυνηγάμε την παραμονή μας και η Ιεράπετρα θέλει την άνοδο στην B' Εθνική. Η Ιεράπετρα έχει έναν πολύ καλό προπονητή και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εξάλλου πάντα υπάρχει ξεχωριστό ενδιαφέρον στα παιχνίδια που είναι μεταξύ ομάδων του νησιού ή της ίδιας πόλης. Είναι ένα Κρητικό ντέρμπι με ξεχωριστό ενδιαφέρον και σίγουρα θα τραβήξει και αρκετό κόσμο στο γήπεδο".

Για το Δειλινό: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο πολύ άγχος. Αυτό το στοιχείο μπαίνει στο παιχνίδι μας χωρίς να καταλαβαίνουμε το γιατί. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και παίκτες με μπασκετική παιδεία. Με την Ελευσίνα γυρίσαμε ένα παιχνίδι που κανένας δεν περίμενε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είμαστε μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα σε εθνικές κατηγορίες και χρειαζόμασταν στην αρχή ένα μικρό διάστημα προσαρμογής. Έχουμε παίκτες που διαθέτουν εμπειρία συμμετοχής στην κατηγορία και πιστεύω πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά και θα πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: