Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Νίκος Δελατόλας : Με την βοήθεια του κόσμου δεν θα χάσουμε άλλο παιχνίδι στην έδρα μας !

"... Οι υποσχέσεις και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να τα δίνουμε όλα για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας που είναι η άνοδος στην Α2..."

"...ευχαριστώ καθένα χορηγό του ΟΦΗ ξεχωριστά για την σημαντική βοήθεια που μας προσφέρει..." !

Έγινε χθες το βράδυ στο ΒΑΚ η συνάντηση του προέδρου του ΟΦΗ και των εφόρων της ομάδας με τους προπονητές και τους παίκτες, μετά ήττα της Κυριακής στο Λαύριο. Όλοι μαζί αποφάσισαν ότι θα πρέπει να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατό το άτυχο αυτό αποτέλεσμα και η κακή εμφάνιση και με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να συνεχίσουν για την υλοποίηση των στόχων τους, που δεν είναι άλλη από την άνοδο στην Α2. Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Δελατόλας μίλησε μαζί μας χθες το μεσημέρι στον Athletic Radio 104.2 fm και ζήτησε, παρά την απογοήτευση που τους έδωσαν στο Λαύριο, την συμπαράσταση του κόσμου την Κυριακή στο παιχνίδι με την Φλόγα στο ΒΑΚ. Ας δούμε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης (ολόκληρη βρίσκεται σε παρακάτω ανάρτηση σε μορφή mp3) που μας παραχώρησε στον Athletic Radio :

"Πήγαμε με πολλά όνειρα στο Λαύριο γιατί οι τελευταίες μας εμφανίσεις ήταν πολύ καλές με αποκορύφωμα την νίκης μας στο ΒΑΚ επί του Αμύντα. Δυστυχώς σχεδόν όλοι οι παίκτες βρεθήκαμε σε πολύ κακή ημέρα, κάτι που δεν το περιμέναμε ούτε και εμείς και ήρθε η ήττα. Τα επεισόδια που έγινε πριν και μετά το παιχνίδι με το Λαύριο σίγουρα μας επηρέασαν, αλλά τα έχουμε συνηθίσει πλέον. Δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση που έγινε στον Αλέξη Τσκιρίδη μόλις έφθασε το πούλμαν της ομάδας στο γήπεδο και μετά τον αγώνα, μάλιστα από το ίδιο άτομο και την συμπεριφορά παραγόντων της τοπικής ομάδας προς του πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Ξημέρη και τους εφόρους μας, από τους οποίους ζήτησαν ταυτότητες για να μπουν στο γήπεδο. Και στην Τρίπολη με τον Αρκαδικό και στο Λαύριο το κλίμα δεν ήταν καλό, αλλά στο Λαύριο μάλλον ορισμένα πράγματα φαίνεται να ήταν προσχεδιασμένα. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα νομίζω ότι κανένας δεν πίστευε ότι θα τερματίζαμε αήττητοι. Έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία, οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι ομάδες που πρωταγωνιστούν είναι αυτές που έχουν διάρκεια και αυτές που μπορούν αν ανταποκριθούν στα δύσκολα. Στα εύκολα όλοι είμαστε καλοί. Θεωρώ ότι ο Αρκαδικός θα πάρει την μια θέση της ανόδου, ενώ όσοι ακολουθούν και το Λαύριο μαζί, έχουν ελπίδες για την κορυφή. Δέκα ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είχα ένα τραυματισμό, όμως αναγκαστικά να παίζω λόγω και της αποχής του Σάκη Παναγάκη. Στην συνέχεια είχα τραυματισμούς με το Λαύριο και τον ΑΕΚ που μου δημιούργησαν κάποια προβλήματα και με έφεραν λίγο πίσω. Τώρα σιγά – σιγά έχω βρει τον ρυθμό μου. Σαν ομάδα ανεβαίνουμε πολύ με την παρουσία του κόσμου. Απογοητεύσαμε την Κυριακή πολλούς με την ήττα στο Λαύριο. Όμως με την βοήθεια του κόσμου δεν θα χάσουμε άλλο παιχνίδι στην έδρα μας. Ίσως να μην είναι τυχαίο ότι όταν χάσαμε στο ΒΑΚ από τους Ίκαρους Σερρών είχαμε τον λιγότερο κόσμο μέχρι τώρα στο γήπεδο μας. Πρέπει να καταλάβουν οι φίλοι μας ότι είναι η δύναμη μας. Η Φλόγα, με την οποία παίζουμε την Κυριακή, είναι μια καλή ομάδα που θα έρθει στο Ηράκλειο για την νίκη. Έχει καλούς παίκτες, όπως τον Ζαρογιάννη που έχει κάνει καλά παιχνίδια στο Ηράκλειο. Με την βοήθεια όμως και του κόσμου μας πιστεύω ότι θα πάμε καλά και θα κερδίσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε μια κακή εμφάνιση, είχαμε χάσει εύκολα καλάθια, κάποια παράπονα με την διαιτησία και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Πρώτη φορά, πέρυσι και φέτος, ασχολείται τόσος πολύ κόσμος με τον ΟΦΗ. Όποιος έρχεται στο γήπεδο μας φεύγει ευχαριστημένος και από το θέαμα που βλέπει αλλά και από τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν εκεί. Σιγά – σιγά θα αυξάνει συνεχώς η παρουσία του κόσμου. Το ποιοτικό ρόστερ της ομάδας μας και το θέαμα που προσφέρει ο ΟΦΗ θα φέρνει όλο και περισσότερο κόσμο κοντά μας. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, κάθενα ξεχωριστά, γιατί με την βοήθεια τους μπορεί η διοίκηση να φέρνει καλούς παίκτες και να δημιουργεί μια μεγάλη ομάδα.
Η διοίκηση του ΑΓΟΡ πρέπει να στηρίξει του παίκτες και με ένα καλό σχεδιασμό του χρόνου να προσπαθήσει να ανέβει στην Α1. Το Δειλινό είναι μια απρόβλεπτη ομάδα, αφού μπορεί να κερδίσει μια καλή ομάδα και να χάσει στο Λίντο από μια κατώτερη του. Σίγουρα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά . Η Ιεράπετρα έχει ένα καλό ρόστερ, με παίκτες που έχουν βρει την χημεία μεταξύ τους και ένα καλό προπονητή και αν ξεπεράσουν το άγχος της πρώτης θέσης θα ανέβουν κατηγορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: