Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Πρωτάθλημα Εφήβων Κρήτης - Στον τελικό ΑΓΟΡ και ΚΥΔΩΝ.

ΑΓΟΡ - Ιεράπετρα 71-57
Δεκάλεπτα : 12-23, 29-33, 48-45, 71-57

Προσπάθησε η Ιεράπετρα να πετύχει το θαύμα αλλά ... έμεινε από δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο και μετά την έξοδο με 5 φάουλ 6' πριν την λήξη του αγώνα του Βασιλειάδη και την κούραση του Κολοβού, έχασε φυσιολογικά από τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο με 71-57 και έτσι στον τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων Κρήτης θα παίξουν ο ΑΓΟΡ με τον Κύδωνα στο Ηράκλειο την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου. Η Ιεράπετρα έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο κάτι το οποίο τόνισαν στα αποδυτήρια στους παίκτες τους ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξουσάκης και ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Γαιτανάκης, οι οποίοι σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού εμφανώς συγκινημένοι από την προσπάθεια των παιδιών είπαν ότι "είναι περήφανοι για την ομάδα τους".

Ο προπονητής του ΑΓΟΡ Δαμανάκης Στέφανος δήλωσε ότι "η Ιεράπετρα μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στο Α' ημίχρονο με τους Βασιλειάδη - Κολοβό, το αργό παιχνίδι και την ζώνη στην άμυνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αλάξαμε αμυντικούς πάνω σε αυτούς τους δύο παίκτες και έτσι δώσαμε λύσεις στην ομάδα. Ο τελικός με τον Κύδων είναι ένα πολύ δύσκλο παιχνίδι αφού αυτοί υπερτερούν κάτω από το καλάθι με τον Σπανουδάκη και εμείς στην περιφέρεια. Όποια ομάδα παίξει καλύτερη άμυνα και δείξει μεγαλύτερη ψυχή και συγκέντρωση θα κερδίσει".

ΑΓΟΡ
(Δαμανάκης) : Τσαχάκης, Μακεδάκης, Καραλης 7(1), Σαρτζετάκης 2, Στήκας 19(5), Χατζηκωνσταντίνου 13(1), Τσαγκαρούλης 20(1), Γιατράκης, Κατσουλάκης 6, Φραγκιαδάκης 2
ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης) : Αθενάκης, Βασιλειάδης 17(1), Μαρκάκης 4, Λιναρδάκης, Μαλαθράκης 3(1), Χατζάκης, Κολοβός 30(4), Χαλκιαδάκης, Γιακουμάκης 3.

Από το site της Ιεράπετρας "www.ierapetra-bc.gr" μετα φέρουμε τα παρακάτω για το παιχνίδι : "
Ήττα σαν νίκη! Συγκινητική η εμφάνιση των παιδιών μας που δεν άντεξαν μέχρι τέλους απέναντι στην πληρέστερη ομάδα του ΑΓΟΡ. Η εμφάνιση αφιερώνεται στους δύο αρχηγούς της ομάδας, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΟΒΟ και ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ, οι οποιοι έπαιξαν το τελευταίο τους παιχνίδι ως έφηβοι και φυσικά στον τραυματία Μ. ΣΚΥΒΑΛΟ. Ρεστιτάλ διαιτησίας απο τους κυρίους Κατραχούρα και Σταυρουλάκη. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΑΓΟΡ για την άψογη φιλοξενία τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια."

Δεν υπάρχουν σχόλια: