Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Καλαμάτα : Συνεχίζονται οι καλές εμφανίσεις των Κρητικών αθλητών.

Όλη η ηγεσία του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ (Κουτραφούρης - Πολίτης - Λυμπεράτος κ.α) και ο προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων Νίκος Τούφας παρακολουθούν το παιχνίδι "Δαικλής - Κρεσφόντης" στο οποίο συμμετέχει και ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης (ΟΦΗ)




Ο "Εθνικός Προπονητής" και τεχνικός υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ Κώστας Πολίτης με τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Τούφα (Εθνική Παμπαίδων) αριστερά και δεξιά ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Γιώργος Δοξάκης.





Το σεμινάριο του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Τούφα (Εθνική Παμπαίδων) με θέμα "pick and roll και η αντιμετώπιση του"

Ο Γιώργος Δοξάκης προπονεί την Εθνική Παίδων κάτω από το "άγρυπνο βλέμμα" του Κώστα Πολίτη και των συνεργατών του.

O Κυριάκος Καρακωνσταντάκης (ΟΦΗ) στο παιχνίδι "Δαικλής - Κρεσφόντης"

Συνεχίστηκαν και το απόγευμα οι καλές εμφανίσεις των Κρητικών αθλητών στο 27ο Τουρνουά Χριστουγέννων αγοριών «ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ» και ήδη οι ομοσπονδιακοί προπονητές εκφράζονται με πολύ καλά λόγια για αυτούς. Στους απογευματινούς αγώνες ο Λευτέρης Ζαμπετάκης (ΑΓΟΡ) πέτυχε 14π (2τ), ο Σκαραντωνάκης Χαράλαμπος (Κύδων) 6π και ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης (ΟΦΗ) 8π (2τ). Η Εθνική Παίδων πραγματοποίησε και δεύτερη προπόνηση ενώ το πρόγραμμα της ημέρας έκλεισε με σεμινάριο του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Τούφα (Εθνική Παμπαίδων) με θέμα "pick and roll και η αντιμετώπιση του".

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕς ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ