Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Τα ... Προεδρικά ... φωτο ... καρφώματα.

"... Και βέβαια στο γήπεδο ήταν και πάλι τα παιδιά από τον Άγιο Σπυρίδωνα, που περιμένουν με μεγάλη αγωνία κάθε αγώνα του Δειλινού στο Λίντο. Το Δειλινό το οποίο την Παρασκευή το πρωί (19-12-08) θα πάει σύσσωμο (διοίκηση - προπονητές - παίκτες) στον Κρουσώνα για να παραστεί στην γιορτή των παιδιών και να τους μοιράσει δώρα και (αυτό που αξίζει περισσότερο) χαρά. Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας..."



***** Λίγο ακόμα και τα παιδιά της Μικτής Κρήτης … θα ήταν ακόμα στο Λίντο για προπόνηση. Το προπονητικό τιμ της ομάδας (Σειραγάκης Νίκος, Σηφομιχελάκης Μανόλης και Γιαλούση Μαρία) ξεκίνησαν χθες το βράδυ την προπόνηση στις 8:30μμ και τέλειωσαν μετά τις 11μμ και αυτό γιατί τα μισά σχεδόν παιδιά (από τα 20 συνολικά) έπρεπε να επιστρέψουν στις βάσεις τους (Χανιά – Ρέθυμνο – Λασίθι), διαφορετικά μάλλον θα ... κοιμόμασταν εκεί και ευτυχώς που είχαμε δύο εορτάζοντες ανάμεσα στα παιδιά (Λευτέρης Ζαμπετάκης, Λευτέρης Λιανδράκης) και φάγαμε και κανένα γλυκό. Τα 3 παιχνίδια 3 και 4 Ιανουρίου με την Ένωση Αττικής (ΕΣΚΑ) έχουν σημάνει συναγερμό αφού οι προπονήσεις μέχρι τότε είναι αριθμητικά περιορισμένες (ακόμα δύο ή τρεις), ενώ μεσολαβεί και η αποστολή στο camp της Καλαμάτας 26 έως 29 Δεκεμβρίου. Ο Νίκος Σειραγάκης είπε χαρακτηριστικά στα παιδιά "ότι με 4 ή 5 προπονήσεις (σαν ομάδα) παίζεται με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια και θέλουμε να κάνετε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Ελπίζουμε να μην σας … ζητάμε πολλά. Πρέπει να δείξετε στους ομοσπονδιακούς προπονητές που θα έρθουν στο Ηράκλειο τι αξίζετε. Έχετε έλθει εδώ μέσα από τρία επίπεδα επιλογής (σωματεία, Μικτές Νομών, Μικτή Κρήτης) και όλοι στην Κρήτη περιμένουν πολλά από εσάς στο μέλλον". Να σημειωθεί ότι η Μικτή Κρήτης μετά από απόφαση της ΕΟΚ, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, έχει περάσει απευθείας στο final six μαζί με την ΕΣΚΑ και την ΕΣΚΑΝΑ (Αντολική Αττική) και θα συμμετάσχουν μέχρι την τελική φάση σε δύο τριήμερα προετοιμασίας στην Κρήτη, ένα με την ΕΣΚΑ και ένα με την ΕΣΚΑΝΑ.

***** Φωτογραφία αριστερά : Σάββατο 13-12-08 Λίντο : Χερρονάσιος – Ηράκλειο. Φωτογραφία δεξιά : Κυριακή 14-12-08 Λίντο : Δειλινό – Ψυχικό. Οι μπαμπάδες των Νίκου Ζήσιου και Αλέξανδρου Πετράκη στις θέσεις … αμπονέ που έχουν εδώ και πολλά χρόνια στο Λίντο.



***** Και μιας και αναφερόμαστε σε μπαμπάδες να δούμε και κάποιους άλλους φανατικούς των γηπέδων : στην αριστερή φωτογραφία ο Βαγγέλης Μηλαθιανάκης στο πάγκο του Ηράκλειο και λίγο πιο πίσω ο μπαμπάς και ακόμα λίγο πιο πίσω ο μπαμπάς Αρναουτάκης των Μάριου και Γιώργου και οι δύο πάντα στις … γνωστές τους θέσεις. Στην φωτογραφία δεξιά ο μπαμπάς Μαιστρέλης (με τρία παιδιά εν ενεργεία Βασίλης - Νίκος - Στέλιος) και αυτός στην … μόνιμη του θέση στο Λίντο. Και κλείνουμε τα περί … μπαμπάδων(κάτω αριστερά) με τον πρόεδρο του Χερρονάσιου Κώστα Τάρταρη και … εκκολαπτόμενο μπασκετμπολίστα γιο Τζανή. Κάτω δεξιά, σε μια φωτογραφία του σήμερα βγαλμένη όμως από τα παλιά, βλέπουμε και δύο αδέλφια που έπαιξαν καλό μπάσκετ στην Κρήτη, οι Κυριάκος και Μιχάλης Πετράκης με τον τότε συμπαίκτη τους (πίσω) στην ΓΕΗ Μανόλη Σπυριδάκη και τον .. έφορο της ομάδας Μιχάλη Δασκαλάκη !!!




***** Στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης Ηράκλειο – Χερρονάσιος στο Λίντο βρέθηκαν αρκετοί παίκτες και παράγοντες άλλων ομάδων, μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης καθώς επίσης σύσσωμη και η ΚΕΔ της ΕΚΑΣΚ και όπως έγραψαν και οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων του Ηρακλείου αν δεν ήταν και αυτοί οι παίκτες θα έπαιζαν στο ντέρμπι σαν να ήταν το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών !!!




***** Κάτι παρόμοιο έγινε και στο παιχνίδι της Κυριακής Δειλινό – Ψυχικό πάλι στο Λίντο, όπου βέβαια είχαμε μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου όχι όμως όση θα περιμέναμε σε ένα αγώνα με την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής και ιδιαίτερης σημασίας για το Δειλινό. Στο Λίντο βρέθηκαν η Νίκη Ξημέρη αφού ο ΟΦΗ έπαιζε εκτός, ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Μάξιμος Σενετάκης(στη φωτό μαζί μετον ΑντώνηΠαπουτσάκη) που ειδικά τις Κυριακές δεν χάνει αγώνα, πολλοί παράγοντες του μπάσκετ στην Κρήτη και πάικτες ομάδων. Και βέβαια στο γήπεδο ήταν και πάλι τα παιδιά από τον Άγιο Σπυρίδωνα, που περιμένουν με μεγάλη αγωνία κάθε αγώνα του Δειλινού στο Λίντο. Το Δειλινό το οποίο την Παρασκευή το πρωί θα πάει σύσσωμο (διοίκηση - προπονητές - παίκτες) στον Κρουσώνα για να παραστεί στην γιορτή των παιδιών και να τους μοιράσει δώρα και (αυτό που αξίζει περισσότερο) χαρά. Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: