Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Το camp της Καλαμάτας - Αναβολή των αγώνων με την ΕΣΚΑ και mini - προετοιμασία της ΕΚΑΣΚ - Το camp των κοριτσιών στην Κρέστενα.

Νίκος Σειραγάκης (προπονητής Μικτής Κρήτης) , Σκαραντωνάκης Χαράλαμπος, Καρακωνσταντάκης Κυριάκος, Ζαμπετάκης Λευτέρης, Μπρους Βαν Ντε Βιλτ και Σταύρος Λυριντζάκης (έφορος Μικτής Κρήτης).

Την Παρασκευή 26-12-08 θα βρίσκεται στην Καλαμάτα η αποστολή της ΕΚΑΣΚ προκειμένου να συμμετάσχει στο camp που διοργανώνει εκεί κάθε χρόνο (από 26 έως 30 Δεκεμβρίου) τα Χριστούγεννα η Ελληνική Ομοσποδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Τα τέσσερα παιδιά, γεννηθέντα το 1994, που έχουν επιλεγεί από τον Περιφερειακό Προπονητή Κρήτης Νίκο Σειραγάκη είναι :

Σκαραντωνάκης Χαράλαμπος (Κύδων) από τον νομό Χανίων
Ζαμπετάκης Λευτέρης (ΑΓΟΡ) από τον νομό Ρεθύμνου
Καρακωνσταντάκης Κυριάκος (ΟΦΗ) από τον νομό Ηρακλείου
Μπρους Βαν Ντε Βιλτ (Ιεράπετρα) από τον νομό Λασιθίου.

Στόχος του camp στην Καλαμάτα είναι γίνει μια πρώτη καταγραφή από τους ομοσπονδιακούς προπονητές της ΕΟΚ (υπό την γενική εποπτεία του Κώστα Πολίτη) του έμψυχου υλικού που υπάρχει στην Ελλάδα και που έχει τις προδιαγραφές, σε ότι αφορά τον σωματότυπο, που έχουν τεθεί από την ομοσπονδία και να δοθεί στα παιδιά η ευκαιρία να δείξουν και τις άλλες πτυχές (εκτός από το σωματότυπο) του ταλέντου τους. Τουςαθλητές της Κρήτης θα συνοδέψουν στην Καλαμάτα ο Νίκος Σειραγάκης και ο υπεύθυνος δημοσιών σχέσεων της ΕΚΑΣΚ και έφορος της ομάδας της Μικτής Κρήτης Στάυρος Λυριντζάκης.

Η Μικτή Κρήτης 2008 - 9 της ΕΚΑΣΚ

Όσο αφορά τους αγώνες προετοιμασίας της Μικτής Κρήτης της ΕΚΑΣΚ με την αντίστοιχη ομάδα της Ένωσης Αττικής (ΕΣΚΑ) που είχαν προγραμματιστεί για 3 και 4 Ιανουαρίου, η ΕΟΚ με έγγραφο της αναφέρει ότι θα γίνουν σε άλλη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα. Μετά την εξέλιξη αυτή ο υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος στην Κρήτη για τα αγόρια Μιχάλης Κανάκης και ο Περιφερειακός Προπονητής Κρήτης Νίκος Σειραγάκης αποφάσισαν τις ημερομηνίες αυτές να γίνει στο Ηράκλειο μια mini – προετοιμασία της Μικτής Κρήτης ενόψει των δύσκλολων υποχρεώσεων της στο final – six των Ενώσεων τον Μάιο. Συγκεκριμένα οι προπονήσεις θα γίνουν :

2-1-08 Παρασκευή : 2:30μμ – 4μμ Λίντο

3-1-08 Σάββατο : 9:30μμ – 11πμ και 5μμ – 7μμ Λίντο

4-1-08 Κυριακή : 9:30μμ – 11:30πμ Λίντο


Τέλος τελικά η ΕΟΚ αποφάσισε το camp των κοριτσιών να γίνει 3-6 Ιανουαρίου στην Κρέστενα και οι αποστολές θα διαμένουν στην Αρχαία Ολυμπία. Από την Κρήτη θα πάρουν μέρος :
Ε. Ζαχαράκη (Αρκάδι),
Β. Καζάκου (ΟΑΧ) γεννηθείσες το 1993
και από το 1994 Ε. Ακρίβου (ΟΑΧ),
Ε. Ξανθάκη (Ηρόδοτος)
Ε. Παπαδάκη (Ηράκλειο).
Την αποστολή θα συνοδεύει ο Περιφερειακός Προπονητής Κρήτης Μιχάλης Δασκαλάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: