Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Τελικός Πρωταθλήματος Εφήβων Κρήτης Κύδων - ΑΓΟΡ : Δηλώσεις προπονητών.


Δαμανάκης Στέφανος - Προπονητής ΑΓΟΡ.


Πετρίδης Κώστας - Προπονητής Κύδωνα

Στο Πρωτάθλημα Εφήβων Κρήτης στην Α' Φάση είχαμε μεταξύ των δύο φιναλίστ τα παρακάτω αποτελέσματα :

Α' Γύρος - 3η αγωνιστική 5-10-08 : ΑΓΟΡ - Κύδων 50-44
Β' Γύρος - 3η αγωνιστική 9-11-08 : Κύδων - ΑΓΟΡ 54-49

Οι δύο προπονητές - Δαμανάκης Στέφανος (ΑΓΟΡ) και Πετρίδης Κώστας (Κύδωνας) - μεταξύ άλλων τόνισαν για τον μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων Κρήτης (Κυριακή 6:30μμ - Λίντο) :

Δαμανάκης Στέφανος (ΑΓΟΡ)
: "Πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ισορροπημένες και οι δύο ομάδες, κάτι που φάνηκε και με τα σκορ των δύο αγώνων, όπου προσπάθησαν και οι δύο να εκμεταλλευτούν την έδρα. Εμείς μπορεί να πήραμε την πρώτη θέση τελικά στον όμιλο, όμως όπως είναι διαμορφωμένο φέτος το πρωτάθλημα θα παιχθούν όλα σε ένα παιχνίδι. Όποιος καταφέρει την ημέρα εκείνη να είναι πιο έτοιμος και βασικά να ξεπεράσει το άγχος της ημέρας και έχει προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για να μειώσει τα συν του αντιπάλου του, θα είναι και ο τελικός νικητής. Είναι ένα και μόνο παιχνίδι και δεν συγχωρούνται τα λάθη. "

Πετρίδης Κώστας (Κύδων) : "Βλέπω και ελπίζω να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, όπως φάνηκε και στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν ανάμεσα τους. Περιμένω να είμαστε εμείς οι τυχεροί στον τελικό και αυτοί που θα παίξουμε την καλύτερη άμυνα και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Διαπίστωσα ότι οι δύο ομάδες που πήγαν στον τελικό άξιζαν 100% την θέση τους στον αγώνα της Κυριακής. Οι άλλες ομάδες ήταν κατώτερες του αναμενόμενου και κατώτερες από τις προηγούμενες χρονιές. Οι δύο ομάδες είχαν ψηλά παιδιά και με ταλέντο. Και οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και στους ψηλούς και στην περιφέρεια και αυτή η ισοδυναμία θα αποδειχθεί κα την Κυριακή."

Δεν υπάρχουν σχόλια: