Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Ο θρίαμβος του Δειλινού.

Δείτε τα τελευταία δραματικά λεπτά του αγώνα Δειλινού - Ψυχικού 70-68 με τον μεγάλο θρίαμβο της ομάδας του Ηρακλείου και τις δηλώσεις των προπονητών Ρεμέντελα (Ψυχικό) και Κυριάκογλου (Ηράκλειο).


Δειλινό - Ψυχικό 70-68 : Τα τελευταία δραματικά λεπτά του θριάμβου


Δειλινό - Ψυχικό 70-68 : Δηλώσεις Προπονητών : Ρεμέντελας - Κυριάκογλου

Και ο Ρίκυ (της Πέπυς Μωραιτάκη) παρακολουθεί "έκαθμπος" την μεγάλη προσπάθεια του Δειλινού στο Λίντο.

Οι δηλώσεις των προπονητών :

Γιάννης Κυριάκογλου (Δειλινό) : Είναι πολύ σημαντική νίκη η σημερινή για μας, γιατί μας ανεβάζει την ψυχολογία. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή νίκη για να επιβεβαιώσουμε την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμαστε τελευταία. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε χωριστά, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, τώρα θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Λειβαδιά και επειδή έχουμε μείνε πίσω με κάποιες ήττες στην έδρα μας που ήταν εκτός προγράμματος τώρα από εδώ και πέρα δεν έχουμε περιθώρια να διαλέγουμε παιχνίδια. Πάμε κάθε παιχνίδι ένα – ένα για να το κερδίσουμε. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν στην προπόνηση και καθένας πρέπει να περιμένει την ευκαιρία που θα του δώσει ο προπονητής πότε θα μπει μέσα και να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα . Ο Βέλλιος είχε κτυπήσει στην προπόνηση - είχε θλάση στα πλευρά - και ήταν 10 μέρες εκτός.

Ρεμέντελας (Ψυχικό) : Είμαστε σε τραγική ημέρα. Κάναμε στο παιχνίδι τουλάχιστο τριάντα λάθη τακτικής. Πιστεύω ότι «πουλήσαμε το παιχνίδι» αφού σήμερα έχασε το Ψυχικό. Τα παιδιά προπονούνται σκληρά κάθε μέρα 5 ώρες πρωί – βράδυ. Δεν ξέρω τι φταίει για την σημερινή μας εμφάνιση, ίσως να φταίει η διαφορετική ώρα αφού και στην Κω κάπως έτσι χάσαμε. Στην Αθήνα στην ώρα μας δεν έχουμε πρόβλημα(σ.σ. στην Αθήνα οι αγώνες είναι στις 4μμ) . Όταν φεύγουμε από την Αθήνα κάτι παθαίνουμε. Πάντως ήταν εάν ωραίο παιχνίδι και μια μεγάλη νίκη του Δειλινού. Εμείς θα κοιτάξουμε μπροστά γιατί οι καλές ομάδες φαίνονται πως αντιδρούν στις ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: