Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Καλαμάτα : … οι ψηλοί μας έγιναν κοντοί.



Ο "γίγαντας" (αριστερά) Δημακόπουλος Γιάννης (ΠΑΟ) γεννηθέντας το 1994 και με ύψος 2.13μ (... προσέξτε την πόρτα ακριβώς πίσω του), για τον οποίο ο Ομπράντοβιτς έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια και (δεξιά) ο έταιρος "γίγαντας" του camp Διαμαντάκος Γιώργος (Σπαρτιατικός) γεννηθέντας το 1995 και με ύψος 2.02μ.







H ομάδα του "Κρεσφόντη" με τον Κυριάκο Καρακωνσταντάκη δίπλα στον "γίγαντα" Διαμαντάκο Γιώργο (1995 - 2.02μ)

H ομάδα του "Αριστόδημου" με τον Σκαραντωνάκη Χαράλαμπο

H ομάδα του "Αριστομένη" με τους Λευτέρη Ζαμπετάκη και Μπρους Βαν Ντε Βιλτ

Ο Νίκος Σειραγάκης "καθοδηγεί" τα παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ (και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) Γιάννης Κουτραφούρης και ο τεχνικός υπεύθυνος του Προγράμματος Κώστας Πολίτης.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη ομάδα του "Γλαύκου" που καθοδηγεί ο Νίκος Σειραγάκης αφού με αυτήν αγωνίζεται ο "αστέρας του camp" Δημακόπουλος Γιάννης

Συγκεντρώθηκαν απόψε στο ξενοδοχείο "Μεσσηνία" τα παιδιά από όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο camp της Καλαμάτας. Μαζί τους και η Εθνική ομάδα των Παίδων που θα προπονηθεί εδώ υπό της οδηγίες του Νίκου Τούφα και την τελευταία ημέρα θα παίξει με την all star ομάδα του camp. Παρόντες όλοι οι ομοσπονδιακοί προπονητές που έχουν την ευθύνη του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ υπό την γενική επίβλεψη του Κώστα Πολίτη.

Τα παιδιά έχουν χωριστεί στις ομάδες που συμμετέχουν και με αυτό τον τρόπο έχει γίνει και η κατανομή τους στα δωμάτια του ξενοδοχείο, ενώ και στο εστιατόριο υπάρχει ένα τραπέζι για κάθε ομάδα. Όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στους δύο γίγαντες, τον Δημακόπουλο Γιάννη (ΠΑΟ) γεννηθέντα το 1994 και με ύψος 2.13μ και στον Διαμαντάκο Γιώργο (Σπαρτιατικός) γεννηθέντα το 1995 και με ύψος 2.02μ.

Τα συμπέρασμα μας από την πρώτη γνωριμία με τα παιδιά είναι ότι … ξαφνικά οι αθλητές μας από την Κρήτη … μας φαίνονται κοντοί, αφού είδαμε πολλά ψηλά παιδιά στο ξενοδοχείο, κάτι που επισήμανε και ο Κώστας Πολίτης που όμως περιμένει την αυριανή ημέρα για να αρχίσει να βγάζει συμπεράσματα και για το αγωνιστικό και ποιοτικό επίπεδο των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: