Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Καλαμάτα : πολύ καλή εμφάνιση των Κρητικών αθλητών.

Συνέντευξη Τύπου για το 27ο Τουρνουά Χριστουγέννων αγοριών «ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ»: Γιάννης Κουτραφούρης - πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και Αναπτυξιακού Προγράμαμτος ΕΟΚ , Παναγιώτης Τσιμογιάννης - πρόεδρος Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ , Κώστας Πολίτης - τεχνικός υπεύθυνος Αναπτυξιακού Προγράμαμτος ΕΟΚ και Γιάννης Ηλιόπουλος - πρόεδρος αθλητικού φορέα Δήμου Καλαμάτας

Η Εθνική Παίδων στην προπόνηση της στο "Τέντα" με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Δοξάκη

Ο Νίκος Σειραγάκης κοουτσάρει την ομάδα "Γλαύκος".

Ο Καρακωνσταντάκης Κυριάκος του ΟΦΗ στο παιχνίδι "Κρεσφόντης - "Αίπυτος" 68-42

Ο Σκαραντωνάκης Χαράλαμπος του Κύδωνα στο παιχνίδι "Αριστομένης" - "Αριστόδημος" 88-40

Ο Ζαμπετάκης Λευτέρης του ΑΓΟΡ στο παιχνίδι "Αριστομένης" - "Αριστόδημος" 88-40

Ο Μπρους Βαν Ντε Βιλτ της Ιεράπετρας στο παιχνίδι "Αριστομένης" - "Αριστόδημος" 88-40

Ο "Εθνικός Προπονητής" και τεχνικός υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ Κώστας Πολίτης με τον μικρό Μανόλη Λυριντζάκη.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι τέσσερεις Κρητικοί αθλητές στην πρώτη τους εμφάνιση στο 27ο Τουρνουά Χριστουγέννων αγοριών «ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ». Ο Σκαραντωνάκης Χαράλαμπος (Κύδων) πέτυχε 4 πόντους, ο Ζαμπετάκης Λευτέρης (ΑΓΟΡ) 6, Καρακωνσταντάκης Κυριάκος (ΟΦΗ) 6 και Μπρους Βαν Ντε Βιλτ (Ιεράπετρα) 4.

Έχοντας μάλιστα μια πλήρη εικόνα των παιδιών που συμμετέχουν στο camp προβλέπουμε ότι στην φετινή Εθνική ομάδα των Παμπάιδων, που έχει προπονητή τον Νίκο Τούφα, θα έχουμε στην εικοσάδα έναν Κρητικό αθλητή, αρκεί βέβαια τα παιδιά να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και με την ίδια όρεξη.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε και η Συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε η τοπική αυτοδιοίκηση της Καλαμάτας και η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο "Εθνικός Προπονητής" και τεχνικός υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ Κώστας Πολίτης μίλησε για την σημαντική προσφορά του Τουρνουά των Χριστουγέννων στο μπάσκετ της Ελλάδος, αφού από αυτό τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει μεγάλοι Έλληνες αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο camp για 10 συνεχόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: