Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Η "Εκδήλωση Αγάπης" με σύνθημα "Ψηλά για το Ριμπάουντ της Ζωής" του Εργοτέλη.



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η "Εκδήλωση Αγάπης" με σύνθημα "Ψηλά για το Ριμπάουντ της Ζωής" του Εργοτέλη. Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Επιτροπής Μπάσκετ του ιστορικού Συλλόγου της πόλης του Ηρακλείου και πήγε στην Αλικαρνασσό. Μια πολύ καλή ιδέα που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, περνώντας συγχρόνως και πολλαπλά μηνύματα.



Το μεσημέρι της Δευτέρα 22/12, αντιπροσωπεία αθλητών και μελών της Διοίκησης επισκέφτηκαν το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή », όπου τους επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή. Η αντιπροσωπεία της Ομάδας Μπάσκετ του Εργοτέλη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον κ. Φερετζάκη και τον Διευθυντή του Κέντρου κ.Τζαμούση για τους σκοπούς και τις δράσεις του Κέντρου, καθώς και να ξεναγηθεί στα εργαστήρια υφαντικής, μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, εικαστικών, φυτολογίας όπου δραστηριοποιούνται τα παιδιά. Οι αθλητές χάρισαν γλυκά, χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά και μια μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές τους – ενθύμιο της επίσκεψης τους εκεί.

Το απόγευμα, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλικαρνασσού που είχε φορέσει τα γιορτινά του και όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εκδήλωση Αγάπης σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ « Ψηλά για το Ριμπάουντ της Ζωής ». Παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, των Βουλευτών Ηρακλείου κ.κ. Κεγκέρογλου, Στρατάκη και Σκραφνάκη, του Δημάρχου Αλικαρνασσού, Αντιδημάρχων Ηρακλείου και εκπροσώπων της ΕΚΑΣΚ & ΣΥΔΚΑΚ, διεξήχθη ο Φιλικός Αγώνας μεταξύ του Εργοτέλη και του ΚΕΘΕΑ στέλνοντας ισχυρά μηνύματα για την αξία της ζωής.

Νωρίτερα όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν το μέλλον του κρητικού μπάσκετ αφού πραγματοποιήθηκαν οικογενειακά διπλά και διαγωνισμοί τρίποντων από ομάδες αγοριών και κοριτσιών από τα Τμήματα Υποδομής του Γ.Σ. Εργοτέλη. Η Επιτροπή Μπάσκετ του Γ.Σ. « Forum – Εργοτέλη », δώρισε αναμνηστικά δώρα σ’ όλους τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών ( πάνω από 200 παιδιά), και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μπάσκετ κ. Βασιλειάδης, δώρισε στους τυχερούς που παρευρέθησαν τα μεγάλα δώρα που κληρώθηκαν. Η εκδήλωση διεξήχθη σ’ ένα πολύ γιορτινό κλίμα πλαισιωμένη από μουσική με DJs , μασκότ και πλούσιο μπουφέ. Όλοι οι επίσημοι που βρέθηκαν εκεί εξήραν τη πρωτοβουλία του Εργοτέλη για την υλοποίηση αυτών των δράσεων και ευχήθηκαν σε όλους του αθλητές και στα μέλη του ΚΕΘΕΑ υγεία, πρόοδο και ευτυχία στους ίδιους και στις οικογένειες τους.


Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν η παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ειρηναίου ο οποίος εκτός τις ευλογίες του και τις από καρδιάς ευχές του, έκανε και το τζάμπολ στην έναρξη του φιλικού αγώνα Εργοτέλης - ΚΕΘΕΑ.




Στο τέλος και οι δυο ομάδες αγκαλιασμένες φωτογραφήθηκαν και χαιρέτησαν τον κόσμο, δίνοντας την υπόσχεση ότι η συνεργασία του ΚΕΘΕΑ με τον μπασκετικό Εργοτέλη θα συνεχιστεί. Επίσης ο κ. Γιώργος Μπαλάφας, γυμναστής του ΚΕΘΕΑ, παραλαμβάνοντας την οικονομική βοήθεια του Γ.Σ Εργοτέλη από τα έσοδα της βραδιάς, ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ κυρίως για την ευκαιρία που δόθηκε στα παιδιά της Κοινότητας να γνωστοποιήσουν στο κοινό τις δράσεις τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: