Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Σχόλια ... Προεδρικά και ... φωτορεπορτάζ.


***** Καλημέρα και καλή εβδομάδα ...

Εκδήλωση Αγάπης με σύνθημα "Ψηλά για το Ριμπάουντ της Ζωής" σήμερα από τον Εργοτέλη. Στις 12:30μ αντιπροσωπεία αθλητών και μελών της διοίκησης του συλλόγου θα επισκεφθεί το Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Ζωοδόχος Πηγή" και θα δώσει στα παιδιά Χριστουγεννιάτικα δώρα, ενώ στις 6μμ στην Αλικαρνασσό θα γίνει η κεντρική εκδήλωση με αγώνες επίδειξης των υποδομών του συλλόγου και φιλικό παιχνίδι με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), στο οποίο και θα δοθούν τα έσοδα από την εκδήλωση. Πλούσια δώρα περιμένουν τα μικρά παιδιά που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση ενώ θα υπάρχει και Χριστουγεννιάτικος μπουφές. Μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια των ανθρώπων της Επιτροπής Μπάσκετ του Εργοτέλη την οποία αξίζει να τιμήσουμε όλοι μας με την παρουσία μας.

***** Για τον MVP - πολυτιμότερο παίκτη της εντεκάτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης τα ονόματα που έχουν δοθεί από τους προπονητές των έξη ομάδων (ρεπό ο Εργοτέλης) είναι : Σηφάκης Δημήτρης (Αναγέννηση), Χναράς Γιώργος (Ηρόδοτος), Αρναουτάκης Γιώργος (Ηράκλειο), Τζάννης Γιάννος (Ανδρογέας), Μαυρόπουλος Χρήστος (Χερρονάσιος) και Μπαγάκης Μιχάλης (Κύδωνας). Ψηφίστε και εσείς στο ερωτηματολόγιο που υπάρχει στις επιλογές (αριστερά) του site blog για την ανάδειξη του MVP της 11ης αγωνιστικής, βοηθώντας στην προσπάθεια την οποία έχουμε ξεκινήσει.

***** Αρκετός κόσμος από το Ρέθυμνο βρέθηκε χθες στο Λίντο για να βοηθήσει τον ΑΓΟΡ στην προσπάθεια του να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του Πρωταθλητή Εφήβων Κρήτης. Και στο τέλος μαζί με τους παίκτες και τους παράγοντες του συλλόγου όλοι μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου. Το στοίχημα βέβαια τώρα είναι αν θα μπορέσει η ομάδα του Στέφανου Δαμανάκη να περάσει τον σκόπελο της επόμενης φάσης και να φθάσει στο final – six του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Και φαίνεται, όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, το Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να προετοιμαστεί ο ΑΓΟΡ όσο γίνεται καλύτερα ενόψει των προκριματικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του Απριλίου (11 έως 15 Απριλίου του 2009).

***** Στο "Ηράκλειο" το Γυναικείο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με τον παλιό παίκτη της ΓΕΗ Μανόλη Σπυριδάκη. Ο Μανόλης λοιπόν ξεκίνησε σιγά – σιγά από το μηδέν παραλαμβάνοντας ... "καμένη γη" και αθόρυβα δημιουργεί τις βάσεις για να επανέλθει ο σύλλογος και πάλι στην κορυφή. Και είμαστε σίγουροι ότι αν καταφέρουν και κρατήσουν τον Μιχάλη Δασκαλάκη κοντά τους (που έχει κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Βαγγέλη Κοκαρούδη), τότε η ημέρα που θα έχουμε ομάδα από το Ηράκλειο στην Α1 Γυναικών δεν θα είναι μακριά. Άλλωστε και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Μανόλης Λουκαδάκης και Θανάσης Καλατζής που παρακολούθησαν την Κυριακή το ντέρμπι Εργοτέλης – Ηράκλειο, δήλωναν μετά τον αγώνα ότι δεν ξαναχάνουν παιχνίδι της ομάδας. Απόψε μάλιστα ο Μανόλης Σπυριδάκης παραθέτει τραπέζι στην Γυναικεία ομάδα του Ηράκλειου στου "ALFREDO" ενόψει των εορτών και φαίνεται ότι γενικά στο τμήμα υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον. Φανταστείτε τώρα σε μερικά χρόνια να είναι στην Α1 Γυναικών ο ΟΑ Χανίων και το "Ηράκλειο" και να έχουμε μεταξύ τους παιχνίδια με προπονητές των δύο ομάδων την Φρόσω Δημητρουλάκη και τον Μιχάλη Δασκαλάκη.

***** Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Γωνιωτάκης (στην φωτογραφία μαζί με τον Φαρμακοποιό και πάικτη του Ανδρογέα Αντώνη Παπαδάκη) παίρνει το βραβείο ... παρακολούθησης αγώνων μπάσκετ μαζί με τον Αλέξη Χριστοδούλου και τον Βασίλη Ράλλη. Και τους τρείς προπονητές τους είδαμε σε πολλούς αγώνες σαν θεατές, από παίδων μέχρι ανδρών και είμαστε σίγουροι με την όρεξη που έχουν τα επόμενα χρόνια θα είναι από τους πρωταγωνιστές στον χώρο, μαζί βέβαια και με άλλους πολύ καλούς προπονητές που διαθέτει σήμερα η Κρήτη.


***** Ας δούμε και κάποιες ... οικογενειακές στιγμές στο Λίντο. Η κυρία Δοκιμάκη παρακολουθεί τον σύζυγο της (Ανδρογέας – Ηράκλειο) μαζί με τον γιο τους, ο οποίος φαίνεται ότι ... πεινούσε λίγο. Ο Μανόλης Σηφομιχελάκης από τώρα προσπαθεί να εγκλιματίσει στον χώρο του μπάσκετ τον γιό του. Και τέλος τρείς μαμάδες παρακολουθούν τα ... μπουμπούκια τους : οι κυρίες Σπυριδάκη, Λυριντζάκη και Μπαρελιέρ.

***** Από τους πιο οργανωμένους δημοσιογράφους – αθλητικογράφους είναι η Νίκη Μηλιαράκη (Νέα Κρήτη). Σχεδόν σε όλους τους αγώνες κουβαλάει μαζί της το laptop, έχει πάντα πολύ καλή ενημέρωση και ψάχνει τα μπασκετικά θέματα. Και βέβαια παρακολουθεί από κοντά αγώνες όλων των κατηγοριών. Μαζί και με τα άλλα αξιόλογα νέα παιδιά της αθλητικής δημοσιογραφίας είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν σημαντικά μέσα από την δουλειά τους στην αναβάθμιση του μπάσκετ στην Κρήτη.


***** Σχετικά με τα όσα αναφέρει ένας καλός φίλος μας σε e-mail που μας έστειλε για τον τρόπο και τα κριτήρια επιλογής των παιδιών στην Μικτή Κρήτης, εμείς εκείνο που έχουμε να πούμε είναι ότι φέτος το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο πήχυς έχει ανέβει ψηλά και δυστυχώς πολλά παιδιά με ταλέντο έμειναν εκτός της εικοσάδας. Όμως πιστεύουμε ότι οι εισηγήσεις των Νομαρχιακών προπονητών έγιναν με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια όπως και η τελική επιλογή από τον Περιφερειακό προπονητή Κρήτης Νίκο Σειραγάκη. Άλλωστε στον αθλητισμό αν δεν έχεις ταλέντο και αν δεν προσπαθείς και δεν δουλεύεις όσο και αν σε προωθούν κάποια στιγμή θα κολλήσεις και δεν θα μπορείς να πας παραπάνω. Από την άλλη πάλι ακόμα και αν έχεις αδικηθεί σίγουρα αν έχεις υπομονή και επιμονή θα σου δοθεί κάποια στιγμή η κατάλληλη ευκαιρία να αποδείξεις ότι αξίζεις.

1 σχόλιο:

bryant είπε...

Oσον αφορα τα λογια που ισχιριζεστε δεν μπορειται και να εχετε γνωμη με τις επιλογες τις μικτης γιατι οπως ολοι ξερουμε παρθηκε ο γιος σας στη μικτη,οποτε ετσι οπως ειναι το λογικο φοβαστε να πειτε την αληθεια και τους δικαολογειται!!!!