Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Στην Α2 ο Αρκαδικός !

Η αδυναμία συμμετοχής της ΑΕΛ 1964 ΚΑΕ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, έφερε ανακατατάξεις στα εθνικά πρωταθλήματα. Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο Αρκαδικός ανεβαίνει στην Α2, η ΚΑΠ στη Β' Εθνική και ο Κ.Ο. Χολαργού ανέρχεται στη Γ' Εθνική από το Τοπικό. Για τις ομάδες αυτές, κατ’εξαίρεση, παρατείνεται και το δικαίωμα μεταγραφών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

"Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής της ομάδας ΑΕΛ 1964 ΚΑΕ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, επέρχονται σύμφωνα με την υπ’αρ. 14/23.9.2009 απόφαση της Ε.Ε. της ΕΟΚ οι παρακάτω ανακατατάξεις στα πρωταθλήματα των Εθνικών Κατηγοριών:
Α. Το σωματείο ΣΕΦΑ Αρκαδικός ανέρχεται από τη Β’ Εθνική Κατηγορία στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Β. Το σωματείο ΚΑΠ ανέρχεται από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Γ. Το σωματείο Κ.Ο. Χολαργού ανέρχεται από την Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στα ανωτέρω σωματεία δίδεται κατ’εξαίρεση δικαίωμα μεταγραφών έως την Παρασκευή 09/10/2009".


Αρκαδικός
: Η πρώτη ιστορική συμμετοχή του στην Α2 !


Η ανακοίνωση της ΑΕΛ, περί απορρόφησής της από την Ολύμπια, έκανε πράξη τις ελπίδες του Αρκαδικού να ανέλθει στην Α2. Οι Λαρισαίοι, οι οποίοι δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής, αφήνουν μία θέση κενή στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ και οι Αρκάδες, που κατέλαβαν την 4η θέση στην περσινή Β' Εθνική, ανεβαίνουν.

"Είναι οριστικό και αμετάκλητο, δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, καμία αμφισβήτηση και οι παράγοντες του Αρκαδικού έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζονται για την πρώτη τους και ιστορική συμμετοχή, στην Α2 κατηγορία", αναφέρουν πανευτυχείς στην ανακοίνωσή τους.

Με τις νέες (ευχάριστες) εξελίξεις, αλλάζουν και τα μεταγραφικά τους πλάνα, καθώς θα προχωρήσουν σε επιπλέον κινήσεις, ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις νέες -αυξημένες- υποχρεώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: