Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΦΗ - www.ofibc.gr : πρεμιέρα ενός νέου πρωταποριακού site στο internet !

Ποια ομάδα της Κρήτης ετοιμάζει site … διεθνών προδιαγραφών έχοντας σαν πρότυπα τα αντίστοιχα των NBA – FIBA – ESPN ;


Συνήθως στα … κουίζ που παραθέτουμε στο site δεν δίνουμε την απάντηση, όμως στο παραπάνω, που βάλαμε πριν λίγες ημέρες, θα κάνουμε μια μικρή εξαίρεση.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές για την δουλεία που γίνεται στο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ και για την Ευρωπαϊκού τύπου οργάνωση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια σε αρκετούς τομείς. Ο Μάνος Ξημέρης λαμβάνοντας για μια ακόμα φορά τα μηνύματα των καιρών, προχώρησε με την βοήθεια δύο νέων ανθρώπων με λαμπρές σπουδές , του Βαγγέλη Παπαδάκη και του Γιώργου Χναράκη (Εταιρεία “Διά Δύο”), στην κατασκευή ενός νέου site στο internet αποκλειστικά για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, ακολουθώντας τα πρότυπα πολύ μεγάλων διεθνών site που ασχολούνται με το μπάσκετ.

Το νέο site (www.ofibc.gr) κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή και ίσως η πρεμιέρα αυτή να συμπέσει με την ανακοίνωση της συμμετοχής του ΟΦΗ στην Α2 Ανδρών.

Ο Μάνος Ξημέρης και οι άνθρωποι του ΟΦΗ μας έκαναν την πολύ τιμητική για εμάς πρόταση να αναλάβουμε την διαχείριση του πραγματικά πρωτοποριακού αυτού site. Η αγάπη μας προς τον Μάνο είναι γνωστή και ο σεβασμός μας στον ιστορικό σύλλογος της Κρήτης είναι μεγάλος. Με μεγάλη χαρά λοιπόν αποδεχθήκαμε αμέσως την πρόταση αυτή και ελπίζουμε και από αυτόν τον τομέα να προσφέρουμε με τις μικρές μας δυνάμεις στην αναβάθμιση του μπάσκετ στην Κρήτη, που δυστυχώς όπως ομολογούν όλοι τα τελευταία χρόνια αντί να κάνει βήματα προς τα εμπρός κάνει προς τα πίσω (και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα ολοταχώς) !

Δεν υπάρχουν σχόλια: