Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Εργοτέλης : Συνέντευξη Τύπου για τις Εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου !


Συνέντευξη Τύπου - Επιτροπή Μπάσκετ του Εργοτέλη - Σταύρος Μεσσαριτάκης – Νίκος Γιαλιτάκης – Ζαχαρίας Μαυρομανωλάκης - Εκδηλώσεις για να τιμηθούν τα 40 χρόνια Καλαθοσφαίρισης

Στην Συνέντευξη Τύπου των ανθρώπων του "Εργοτέλη" για τις Εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου τα περισσότερα ΜΜΕ (εκτός φυσικά των πανταχού παρόντων Νίκη Μηλιαράκη - Νέα Κρήτη και Μαρίνου Βασιλάκη - Πατρίς) ήταν (και πάλι) απόντα !

Ζαχαρίας Μαυρομανωλάκης - Σταύρος Μεσσαριτάκης - Νίκος Γιαλιτάκης

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ του Εργοτέλη (Σταύρος Μεσσαριτάκης – Νίκος Γιαλιτάκης – Ζαχαρίας Μαυρομανωλάκης) για τις Εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για να τιμηθούν τα 40 χρόνια Καλαθοσφαίρισης και τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού Συλλόγου της Κρήτης. Στην Συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε το πρόγραμμα του τριήμερου τουρνουά “Γιάννης Μυρτάκης” στην μνήμη του του δημιουργού της Πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ και ηγετικού διοικητικού στελέχους του Εργοτέλη, που θα γίνει στο κλειστό της Αλικαρνασσού και στο οποίο θα συμμετέχουν ο Αίολος Ταύροου, η ΑΕ “¨Έξω Παναγίτσα” και το “Ηράκλειο”, όπως επίσης το πρόγραμμα της τεχνικής ημερίδας με θέμα “Τάσεις και Προοπτικές στο Σύγχρονο Μπάσκετπου θα γίνει το Σάββατο το πρωί με ομιλητές τους Γ. Μακράκη, Χ. Χατζή, Α. Χριστοδούλου και Μ. Μαχαιριανάκη στο Πολύχωρο του Δήμου Ηρακλείου στην Παλαιά Λαχαναγορά.

Επίσης ο Εργοτέλης θα τιμήσει τους παίκτες και τους παράγοντες του Συλλόγου που κατέκτησαν το πρώτο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κρήτης 1968-69 και είναι οι : Λάκης Καράμπελας, Παναγιώτης Καράμπελας, Γιάννης Ράλλης, Μιχάλης Δασκαλάκης, Αναστάσης Δασκαλάκης, Νίκος Σκουραδάκης, Λευτέρης Θεοδωράκης, Κώστας Θεοδωράκης, Ντέμης Ευαγγελινός, Βασίλςη Ευαγγελινός, Θανάσης Καρακυριάκος, Κώστας Δαγκαλάκης, Βαγγέλης Σταυρουλάκης, Γιώργος Ζαγαλάκης, Μανόλης Παπδρακάκης, Στέλιος Ταμπακάκης, Γιάννης Μυρτάκης, Θεόδωρος Σινόπουλος, Νίκος Παπαδογιάννης, Δημήτρης Γιαννουλάκης, Μιχάλης Σκεπάρνης.

Τέλος θα βραβευθεί και ένας άνθρωπος “με πολύ μεγάλη προσφορά στο Μπάσκετ της Κρήτης και που είναι όλα αυτά τα χρόνια αντίπαλος του Εργοτέλη” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σταυρος Μεσσαριτάκης !

Δεν υπάρχουν σχόλια: