Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Βασίλης Ξημέρης : "είμαστε έτοιμοι για την Α2" - Ξεκινάει την Παρασκευή το Τουρνουά "Άγγελος Σπυριδάκης " !

Σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκονται στο μπάσκετ του ΟΦΗ αναφορικά με τα σενάρια αφορούν στο ενδεχόμενο να κληθεί να παίξει στην Α2 μπάσκετ. Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασιλης Ξημερης «είμαστε σε αναμονή. Έχουμε γίνει δέκτες της κατάστασης, ενώ και σε επικοινωνία που είχαμε με την Ομοσπονδία μπάσκετ, μας είπαν να περιμένουμε. Αυτό που θέλω να πω ότι εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Έχω ήδη μιλήσει για το θέμα αυτό με το τεχνικό επιτελείο και τους εφόρους του τμήματος και αν κληθούμε να παίξουμε στην Α2 η ομάδα θα προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές αθλητών, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της παραπάνω κατηγορίας. Θα δεχτούμε να παίξουμε στην Α2»επισημαίνει ο κ.Ξημερης που τονίζει ότι «με τον τρόπο αυτό θα αποδοθεί δικαιοσύνη, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι ο ΟΦΗ έπρεπε να βρίσκεται στην Α2,αλλα κάποιες αλχημείες μας άφησαν εκτός.».Αν πάλι τα σενάρια δεν επιβεβαιωθούν τότε όπως τονίζει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη «θα παίξουμε κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου θα έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους και θα επιδιώξουμε μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε την άνοδο στην Α2 κατηγορία».

Μια ακόμη ευκαιρία για δοκιμές και χρήσιμα συμπεράσματα είναι για τον ΟΦΗ το τουρνουά «Άγγελος Σπυριδάκης» που διοργανώνει η κρητική ομάδα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου. Ένα τουρνουά που στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να γίνει θεσμός και που προσφέρει στο τεχνικό τιμ της ομάδας τη δυνατότητα για δυνατά τεστ προετοιμασίας, αλλά και τον κόσμο την ευκαιρία να δει από κοντά τον φετινό ΟΦΗ. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βοβορας επισημαίνει ότι «καλούμε τον κόσμο να δει την ομάδα μας από κοντα.Ετσι και αλλιώς σε όποια κατηγορία και αν κληθούμε να παίξουμε τον θέλουμε δίπλα μας». Ο Γ. Βοβ ορας επισημαίνει ακόμη ότι «βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχει καλή χημεία και είμαι αισιόδοξος γιατί βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Το τουρνουά Άγγελος Σπυριδάκης ξεκινά την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Θα συμμετάσχουν εκτός από τον ΟΦΗ (ομάδα Β’ Εθνικής), το Ρέθυμνο (Α2), το Πέραμα (Α2) και το Ηράκλειο (Γ’ Εθνική).

Το πρόγραμμα αγώνων
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου
6μμ, Ρεθυμνο-Ηρακλειο
8μμ, ΟΦΗ-Πέραμα
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου
6μμ, Ηρακλειο-Πέραμα
8μμ, ΟΦΗ-Ρέθυμνο
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου
5μμ, Ρεθυμνο-Πέραμα
7μμ, ΟΦΗ-Ηρακλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: