Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

O ΟΦΗ στην Α2 !!!

Ο Απόλλωνας Πατρών δεν κατέβηκε στους αγώνες του κυπέλλου, αφενός γιατί δεν είχε το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ αφετέρου γιατί δεν είχε... ομάδα. Το δεύτερο βέβαια και να υπήρχε από τη στιγμή που δεν υπήρχε το χαρτί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει.
Λίγες μέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι του Απόλλωνα αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και να παρουσιαστούν σε αυτό της Β'. Τα οικονομικά προβλήματα είναι αρκετά για την ομάδα και ο Νίκος Καραπάνος δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις, ώστε να συμμετάσχει ο Απόλλωνας στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό συναντήθηκε με τον Ανδρέα Μολφέτα, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, προκειμένου να βρεθεί η λύση. Αν και ο κ. Καραπάνος επιμένει στη συμμετοχή της ομάδας στην Α2, η χθεσινή απόφαση είναι ότι ο κ. Μολφέτας ως πληρεξούσιος της ΚΑΕ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της, θα ζητήσει την απόσυρση του φακέλου από την ΕΕΑ και έτσι η ομάδα θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική.Κάτι τέτοιο βέβαια σημαίνει ότι θα υπάρχουν νέες ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες, κάτι που έχει γίνει "κλασικό" φαινόμενο τα τελευταία χρόνια.
Η σχετική ανακοίνωση της συνάντησης των δύο ανδρών:
"Ενημερώνουμε τους φίλους του Απόλλωνα ότι μετά από αίτημα του κου Νίκου Καραπάνου προς τον πρόεδρο του "ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ" κο Ανδρέα Μολφέτα, έγινε το βράδυ της Τρίτης 29/9/09 συνάντηση με αντικείμενο την απόσυρση της συμμετοχής της "ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ" από την Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο "ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ" ανταποκρίθηκε πιστός στην δεδηλωμένη θέση του για ανάληψη της ευθύνης της ομάδας ως ερασιτεχνικό σωματείο στη Β' Εθνική Κατηγορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: